Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
2 Haziran 2017 Cuma - 08:07

3-6 yaş yaz okulu açılıyor

TFF Menemen Hakemlerimizden Cevdet Kömürcüoğlu hakem arkadaşları Hüseyin Gegeroğlu, Tolga Okumuş ile birlikte Menemen Kültür ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneğine bağlı olarak hafta içi ve hafta sonu 3-6 yaş arası çocuklara y

3-6 yaş yaz okulu açılıyor

TFF Menemen Hakemlerimizden Cevdet Kömürcüoğlu hakem arkadaşları Hüseyin Gegeroğlu, Tolga Okumuş ile birlikte Menemen Kültür ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneğine bağlı olarak hafta içi ve hafta sonu 3-6 yaş arası çocuklara özel olarak müfredat dahilinde Spor´un Temeli olan Hareketlilik Eğitimi verecek.

Okullar kapandıktan sonra 12 Haziran´da başlayarak her gün devam edecek eğitimlerde çocuklar için Motivasyon, Spor becerisi, Konsantrasyon, Eğlenerek Öğrenme, Eğitici Oyunlar, Dikkat ve Algı, Liderlik, Yaratıcılık ve Eğitici Oyunlar başlıkları altında çocukların gelişimine yönelik dersler verilecek.

?Sporcu gençlik yetiştirmek için bu eğitimin temel alınması gerekiyor?

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Cevdet Kömürcüoğlu, ?Derslerimiz 12 Haziran´da başlayacak. 3-6 yaş sınırlamamız vardır. Eğitimlerimiz dernek binasında olacağından velilerimiz de bizlere oraya gelerek eşlik edebilir çocuklarını ders alırken izleyebilirler. Sadece dikkatlerini dağıtmamak adına özen göstermeleri ricamız. Özellikle küçük yaş gruplar için. Bir dersimiz toplamda 40 dk´dır. Bu eğitimlerimizin esas amacı bir çocuğun hayatında sporun her zaman olmasının gerekliliğini anlatmak ve sporla birlikte disiplinli, ahlaklı, kötü alışkanlıklardan uzak ve bilinçli birer vatandaş yetiştirmektir. Avrupa´da ve yurt dışında 3-6 yaş arasında herhangi yazılı, bilimsel uygulanan bir eğitim yok. 6 yaşından sonra başlayan jimnastik, yüzme, tenise bu eğitimlerle başlıyorlar. Bunun gibi sporlara başlamak için bu eğitim temelinin alınması gerekiyor. Bu eğitimlerle çocuk temel olarak kuvvet nedir, nasıl uygulanır gibi şeyleri öğrenmiş oluyor. Bizim amacımız da bunun temelini uygulamalı olarak uygulayarak çocuğun kişiliğini güzel bir şekilde oturmaya yardımcı olmaktır. Burada velilere de seslenerek şunu söylemek istiyorum. Bu eğitimlere başlayan çocuklarımızı yakından takip etmeleri gerekmektedir. Çünkü bizlerin yanında öğrendiklerini evde de tekrarlayarak uygulamak devamlılık için çok önemlidir. Bu konuda onları denetlemeleri gerekmektedir. Velilerimizin de yeme düzeninden, uyku düzenine kadar her şekilde bizlere destek olarak bu eğitime katkıda bulunmaları önemli. Amacımız bu eğitimleri tüm Menemen´e yaymak, fiyatları da makul tutarak herkesin bu eğitimden faydalanmasını sağlamaktadır. Bu eğitimleri dernekte uygulayarak 3-6 yaşı geçip büyüyen çocuklarımız derneğe alışıp derneğin diğer faaliyetlerine katılıp bu şekilde eğitimleri hiç bırakmamalarını sağlamaktır. Başvurmak isteyenler derneğe başvurarak detaylı bilgiye ulaşıp kayıt yaptırabilirler? dedi.

 

Cumartesi günü (Yarın) oynanacak olan Beşiktaş ? Osmanlıspor son maçında görev yaptıktan sonra tüm dikkatini bu derslere yöneltmek olacak diyerek söze başlayan ve

Haber: Gökay ÖZALP

 
Larissa Göl Evleri İnşaat Startını Verdi
 
TARLADAN SOFRAYA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Larissa Göl Evleri  İnşaat Startını Verdi
Larissa Göl Evleri İnşaat Startını Verdi
Gönüllerince Eğlendiler
Gönüllerince Eğlendiler
MENEMEN´DE YAYINLANAN YEREL GAZETELER
MENEMEN´DE YAYINLANAN YEREL GAZETELER
Bir Öykümüz Var  ?OÇEM ANNESİNİ KAYBETTİ?
Bir Öykümüz Var ?OÇEM ANNESİNİ KAYBETTİ?
FOÇALI ÖĞRENCİLER ?AKIL ve ZEKÂ OYUNLARI´ OYNADI
FOÇALI ÖĞRENCİLER ?AKIL ve ZEKÂ OYUNLARI´ OYNADI
Kuzumun Kuzusu?
Kuzumun Kuzusu?
ÇENE AĞRISI
ÇENE AĞRISI
HIDRELLEZ, KAKAVA, MENEMEN´DE ROMAN AÇILIMI, WİKİPEDİA. DENİZ, YUSUF, HÜSEYİN ( 3 )
HIDRELLEZ, KAKAVA, MENEMEN´DE ROMAN AÇILIMI, WİKİPEDİA. DENİZ, YUSUF, HÜSEYİN ( 3 )
RAMAZAN
RAMAZAN
Bülent Okan Yasta
Bülent Okan Yasta
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın