Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
3 Ekim 2014 Cuma - 10:14

47 yıllık deneyimiyle çiftçinin yanında olan Demireller Traktör Menemen'de

Afyon Dinar'da 1967 yılında kurulan, günümüzde Isparta ve Aydın New Holland bayiliğini yürüten Demireller Traktör Bayii, Mayıs ayı itibarıyla Karşıyaka, Çiğli, Menemen ve Aliağa New Holland Bayiliğini aldı. Bayi sahibi Hüseyin Demirel

47 yıllık deneyimiyle çiftçinin yanında olan Demireller Traktör Menemen de

Afyon Dinar’da 1967 yılında kurulan, günümüzde Isparta ve Afyon New Holland bayiliğini yürüten Demireller Traktör Bayii, Mayıs ayı itibarıyla Karşıyaka, Çiğli, Menemen ve Aliağa New Holland Bayiliğini aldı.

Dinar’da ikinci el traktör alım-satımıyla sektöre giren Demireller, 1988 yılında Isparta New Holland bayiliğini alarak uzun yıllar sürecek bir birlikteliğe imza atıyor. 2001 yılında Afyon New Holland Bayiliğiyle Ege Bölgesi’ne yayılan Demireller’in, şirket içi yapılaşma sonrası, son bayisi Muharrem Demirel ve oğlu Hüseyin Demirel tarafından Menemen’de açıldı.

“Pazarın yüzde 50’si New Holland’ın”

Karşıyaka’dan Şakran’a kadar olan geniş bir bölgeye uzun yılların getirdiği deneyim ile hizmet verdiklerini ifade eden Hüseyin Demirel, “New Holland gibi güçlü bir markanın temsilciliğini yürütmek bizim için bir ayrıcalık. Kendi başına Türkiye piyasasının yüzde 50’si gibi büyük bir paya sahip olan New Holland, diğer 37 traktör markasına yüzde 50’lik bir pay bırakıyor. En büyük rakibinin satış rakamlarının 4 kat fazlasına değer bir satış çizgimiz var” diyerek böylece, ucuz yedek parçanın ve ikinci el satışta çiftçinin değerine satış yapmasının önünün açıldığını vurguladı.

“Çiftçi dostu bir firmayız”

Menemen’e yatırımlarının devam edeceğinin ifade eden Demireller, “Çanakkale Yolu üzerinde açtığımız showroomumuz sonrasında, 1 yıl içerisinde satış, servis ve yedek parça hizmetini verecek duruma geleceğiz. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Çiftçilerimize yeni traktör alımında takas ve uygun ödeme koşullarında yardımcı oluyoruz. Geçmişten günümüze çiftçi dostu bir firma olduk. 60’in üzerinde traktör çeşidini çiftçilerimiz için burada görücüye çıkarttık” dedi ve ilk 5 ay satış olmamasına rağmen geçen yılki satış rakamlarına ulaşarak bunun daha da üzerine çıktıklarını belirtti.

“Ege çiftçisi akıllı”

Ege Bölgesi’nde ise New Holland’ın yüzde 53’lük bir payı olduğunu hatırlatan Demirel, bunu Egeli çiftçilerin bu konuda daha akıllı olduğuna bağlayarak, “Sadece satın alırken ödedikleri paraya bakmıyorlar. Satış sonrası destek, ucuz yedek parça, dayanıklılık ve performansa bakarak satın alıyorlar. Böylece kazançlı çıkıyorlar” dedi.

New Holland’ın yeni modelleri Menemen’de

Türkiye pazarında en fazla ürün gamına sahip olan firmanın New Holland olduğunu ifade eden Demirel, “Bu kadar fazla çeşit traktöre rağmen firma yenilikler yaparak yeni modellerini piyasaya sürüyor. Satılan traktörlerdeki eksiklikleri görerek yeni modeller çıkartıyor. 2014 yılında piyasaya 4 farklı model sürdü.  Bağ ve bahçe kullanımına uygun TT Junior çiftçinin beğenisine sunuldu. Fiyatı daha ekonomik olan TD Delta’yı çıkarttı. T480S serisiyle tamamıyla yerli üretim bir traktör piyasaya çıkarttı. TR6120- TR6130 ve TR6140 ile 100 beygir ithal traktörlerden daha iyi ve güçlü yerli traktörleri çıkarttı. Menemenliler tüm bu modellerimizi Demireller New Holland Traktör Bayii’ne gelerek görebilirler” diye belirtti.

Haber: M. Hulusi YILMAZ 

 
Esnaf Kefalet'ten Takipteki Borçlularına Ödeme Fırsatı
 
Başkan ŞAHİN, Belediye Ailesiyle Bayramlaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Esnaf Kefalet'ten Takipteki Borçlularına Ödeme Fırsatı
Esnaf Kefalet'ten Takipteki Borçlularına Ödeme Fırsatı
Menemen'e Gelen ve Giden Trenler
Menemen'e Gelen ve Giden Trenler
Yelkenler Foça Rüzgarıyla Doldu
Yelkenler Foça Rüzgarıyla Doldu
CHP'li Rahmi Aşkın Türeli Menemen'de
CHP'li Rahmi Aşkın Türeli Menemen'de
Sağ Sahil'de Seçim Heyecanı vardı
Sağ Sahil'de Seçim Heyecanı vardı
Menemen Ziraat Odası'ndan  Seyrekköylülere Birlikte Çalışma Sözü
Menemen Ziraat Odası'ndan Seyrekköylülere Birlikte Çalışma Sözü
Denizbank'dan ‘köysel dönüşüm' desteği
Denizbank'dan ‘köysel dönüşüm' desteği
ADD Menemen Şube Başkanı Orhan  PKK Atatürk Heykellerini yakıyor”
ADD Menemen Şube Başkanı Orhan PKK Atatürk Heykellerini yakıyor”
Menemen'de Ahilik Haftası  ‘Tenekeciler Çarşısı'nda Kutlandı
Menemen'de Ahilik Haftası ‘Tenekeciler Çarşısı'nda Kutlandı
CHP Menemen'de  Bonzai'ye Hayır”
CHP Menemen'de Bonzai'ye Hayır”
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın