Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
26 Şubat 2016 Cuma - 08:00

AZMİN ZAFERİ

Menemen Figes Spor genç erkekler kategorisinde yarı final gruplarına kaldı.

AZMİN ZAFERİ

AZMİN ZAFERİ

Menemen Figes Spor genç erkekler kategorisinde yarı final gruplarına kaldı.

 

AZMİN ZAFERİ

Menemen Figes Spor genç erkekler kategorisinde yarı final gruplarına kaldı. 2015-2016 sezonunda İzmir Basketbol İl Temsilciliğinin tarafından 53 takımın katılımıyla gerçekleşen ilk tur maçları sonunda Menemen Figes Spor basketbol takımı genç erkekler kategorisinde ilk 4 sıraya girmenin gururunu yaşıyor.

1.grupta mücadele eden Menemen Figes Spor Kulübü, 1997 - 2001 doğumlu oyuncuların oluşturduğu genç erkekler kategorisinde 6 grupta 53 takımın katılımıyla gerçekleşen ilk tur maçları sonunda grupta ilk 4 sırada toplam 24 takım arasında yarı final gruplarına kaldı. İzmir Halkapınar Spor Salonu ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonunda oynanan müsabakalarda; grubunda Bergama Gençlerbirliği - Dokuz Eylül İzmir Basketbol - Spoyad Spor Kulübü - Ege Bornova Spor Kulübü - Bornova 1881 Spor Kulübü - Ege Gençlik Basketbol -Forbes Torbalı Spor Kulübü - Periyot Spor Kulübü ile karşılaşan Figes Spor grubunu 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile ikili averaj sonucunda 3.sırada bitirerek yarı final gruplarına kaldı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü´ne bağlı ilçemiz Spor Salonunda takımın antrenörleri Çağatay Birsen ve Şaduman Birsen ile çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Hedef ilk 3´e girmek

Çalışmaları yerinde izlerken Çağatay Birsen gazetemize yaptığı açıklamasında ?Bizim kulüp olarak birinci hedefimiz topluma her yönüyle iyi yetişmiş bireyler kazandırmak, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak iyi oyuncular yetiştirmek. Bu hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Oynadığımız tüm kategorilerde olduğu gibi

genç erkekler kategorisinde de gidebildiğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda ve yaptığımız antrenmanlarda sergilediğimiz doğru oyunu daha doğru hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sürekli gelişmekte olan bir kulübüz. Geçen sene amatör ligde 2. olarak başarılarımızı taçlandırdık. Takım olarak yarı final gruplarında elimizden gelenin en iyisini yaparak final grubuna kalmak ve en az ilk 3´e girip bu sezonu da madalya ile bitirmek istiyoruz. Takımımıza sponsorluk kapsamında, destek olmak ve ismini ölümsüzleştirmek isteyenlerden yardım bekliyoruz? diye ifade etti.

?5 kategoride resmi maçlara katılıyoruz?

Yıllardır olduğu gibi bu sezon da 5 kategoride (minikler - küçükler - yıldızlar -gençler ve amatör lig) resmi maçlara katıldıklarını belirten Figes Spor antrenörü Şaduman Birsen; ?Kulübümüze katılıp lisanslı olarak maçlara çıkmak isteyen 1997 ve 2009 yılları arasında doğan tüm öğrencilerimizi antrenmanlarımıza bekliyoruz? çağrısında bulundu.

?Takımımızın en büyük eksiği sponsor?

Genç erkek takımı oyuncularından 1999 doğumlu Kayra Karayazgı da; ?Uzun yıllardır bu takımdayım. Öncelikle bu takımda olmaktan gurur duyuyorum.  Menemen´deki tek erkek basketbol takımının oyucusu olmaktan ayrıca gururluyum. Tüm takım arkadaşlarım ve antrenörlerimiz olmak üzere elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu sezonda genç erkekler kategorisinde yarı final gruplarına kaldık. Takımımızın en büyük eksiği sponsor. Bu konuda yardım bekliyoruz. Antrenörlerime ve takım arkadaşlarıma ilk tur için teşekkür ediyorum? dedi.

Haber: S. Derya BOSUT

 
Hep Söz Aldım Ama? Alt Geçidi İZBAN´a BAĞLATAMADIM
 
TARIM TOPRAĞINI KORUMALIYIZ!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Yine Fırsat Teptik
Yine Fırsat Teptik
YİNE OLMADI
YİNE OLMADI
FOÇA BELEDİYE SPOR 5 - ÜLKÜ SPOR 0
FOÇA BELEDİYE SPOR 5 - ÜLKÜ SPOR 0
Foça Abarttı  FOÇA BELEDİYE SPOR 12 - REO ATİLLA SPOR 0
Foça Abarttı FOÇA BELEDİYE SPOR 12 - REO ATİLLA SPOR 0
MENEMEN BELEDİYESPOR ORDUSPOR´U   TOPA TUTTU
MENEMEN BELEDİYESPOR ORDUSPOR´U TOPA TUTTU
ALİAĞA FUTBOL AŞ. 1 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1
ALİAĞA FUTBOL AŞ. 1 - FOÇA BELEDİYE SPOR 1
Maksat Heyecan Olsun
Maksat Heyecan Olsun
Menemen Zoru Sever
Menemen Zoru Sever
Foça Belediye Spor tek gol attı 3 puan aldı?
Foça Belediye Spor tek gol attı 3 puan aldı?
Menemen´e Sulu Şaka
Menemen´e Sulu Şaka
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın