Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
20 Ekim 2015 Salı - 08:00

Başarı tesadüf değildir..!

İlçemizde hizmete girişinin birinci yılını kutlamaya hazırlanan Dominos Menemen, 7´den 70´e her yaştan müşterilerine kaliteli ve güler yüzlü hizmetiyle adından övgüyle söz ettiriyor. Menemen Dominos işletmecisi Serkan Yadigar ile bu ba

Başarı tesadüf değildir..!

 

 

 İlçemizde hizmete girişinin birinci yılını kutlamaya hazırlanan Dominos Menemen, 7´den 70´e her yaştan müşterilerine kaliteli ve güler yüzlü hizmetiyle adından övgüyle söz ettiriyor. Çanakkale´den sonra yatırımlarını Menemen´de değerlendirmek isteyen genç girişimci Serkan Yadigar ile yaptığımız bu keyifli röportajda; tadına doyamadığımız o güzel lezzetlerin hikayesini ve genç bir girişimcinin azmi ve cesareti sayesinde nasıl hedefine adım adım ilerlediğini sizlere sunmaya çalışacağız.

 

?Hiçbir Menemenli esnafa rakip değiliz?

 

Serkan Yadigar Kimdir? Neden Dominos Menemen´de? Bu soruların cevaplarını genç girişimci Serkan Yadigar´dan dinleyelim?

Almanya´da doğup, çocuk yaşta geldiğim İstanbul´da büyüdüm. Eskişehir Üniversitesi İşletme mezunuyum. Eğitim yıllarımda iş hayatımda sürmekteydi. 15 yıl kadar teknoloji ve giyim sektörlerinde farklı şirketlerde görev aldım. Son 5 yılımı yönetici olarak sürdürdüm. Edindiğim onca tecrübenin verdiği güvenle, kendi işyerimi kurma kararı aldım. 6 aylık araştırmalarım sonrasında ilk işletmemi Çanakkale´de faaliyete geçirdim. Çanakkale´de henüz bir yılı tamamlamadan, burada elde ettiğim başarıdan aldığım cesaretle ikinci Dominos şubemi Menemen´de hayata geçirdim. Çok sayıda il ve ilçenin arasından, daha önce hiç gelmediğim Menemen´i tercih etmemdeki en önemli neden, Belediye Başkanımız Tahir Şahin ile yaptığım görüşmedir. Dominos´u Menemen´de hayata geçirme fikrimi sunduğumda, bu güzel ilçenin yeniliklere ve kaliteli hizmete olan sıcaklığını hissetmemi sağlayan Belediye Başkanımız Tahir Şahin´e özel bir teşekkür borçluyum. Türkiye´nin en büyük metropol illerinden birisi olan İzmir´in ilçelerinden birinde ticaret yapmak niyetiyle bir yıl önce çıktığım bu yolda bugün yalnız olmadığımı hissediyorum. Pek çok dost edindiğim bu güzel ilçenin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bir Menemenli olarak; Menemen´de gıda sektöründe faaliyet gösteren hiçbir esnafımızı rakip olarak görmüyor, bu güzel ilçeye birlikte renk kattığımızı düşünüyorum.

 

Menemenlilerin lezzet durağı haline gelen Dominos´ta nasıl bir hizmet anlayışı sürdürülüyor?

Dünya genelinde hizmet veren Dominos´un Türkiye´deki 456 şubesinden birisi de Menemen? Dominos Ailesi´nde ortak bir amaca hizmet edilmesi olmazsa olmazımızdır. Bu önceliğimiz ise müşteri memnuniyetidir. Bunun içerisinde ise; günlük taze ürünler, kaliteli ve lezzetli gıdalar sunulması, hizmet ettiği bölgeye sosyal projeleri ile destek vermesi gibi görevler yer almaktadır. Müşterilerimiz sipariş verdiği anda pizzaları veya diğer ürünleri hazırlanmaktadır. Bizde hazırda bekleyen ürün yoktur. Bu sebepten pizzalarımız günlük taze ürün kullanıldığından çok lezzetli ve kalitelidir. Bugüne kadar bu çizgimizden ödün vermeden hizmet etmeye çalıştık ve Menemenli hemşerilerimiz de bu çabamızı görmüş olacak ki bizlere beklentimizin de üzerinde yakınlık gösterdi. Bu güvene layık kalacağımızın bilinmesini isterim.

 

?Pizza alana Lig TV Ücretsiz?

 

Menemen Dominos´ta diğer şubelerde görmediğimiz bir farklılık var. Futbol keyfini pizza ile buluşturuyorsunuz. Bu süreçten bahseder misiniz?

Diğer Dominos şubelerinden farklı olarak, mekanımız büyüklüğü sayesinde, Menemenlileri Lig TV ile buluşturuyoruz. Maç menüsü adını verdiğimiz bu uygulamamız ile Türkiye Süper Ligi´nde herhangi bir maçın oynandığı günlerde futbolseverler şubemize gelerek hem pizzalarını yiyip hem de destekledikleri takımlarının lig maçını seyredebilecekler. Ekstradan maç izleme parası vermeden bu hizmetimizden yararlanabilecekler. 40 kişilik oturma grubumuzla insanlar masalarında oturarak pizza yiyip dev ekranda maç izleyebilecekler. Tamamen aile ortamında küfürsüz bir şekilde maçları takip edebilecekler. Yoğun talepten dolayı derbilerde önceden rezervasyon uygulamamız olacak.

 

Sosyal projelerinizden bahsettiniz? Nedir bu projeler?

Çanakkale´de olduğu gibi Menemen´de de sosyal projelerimizi ilk günden bu tarafa sürdürmekteyiz. Örneğin; Menemen´de Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içerisinde ilçemizde bulunan engelli çocuklarımızın sosyalleşmelerine katkıda bulunmak adına işletmemizde özel organizasyonlar düzenliyoruz. Çocuklarımız ve öğretmenleri Dominos Menemen´de misafir olurken, kendi pizzalarını kendileri hazırlıyor, keyifli saatler geçirerek işletmemizden mutlu ayrılıyor. ?Kendi pizzanı kendin yap´ uygulamamız tüm müşterilerimiz için geçerlidir. Bizim istediğimiz bu zaten; müşterilerimizin kendilerini Dominos Ailesinin bir parçası olarak hissetmeleri ve birlikte mutlu olabilmemiz. 15 kişiden oluşan Dominos Menemen Ailesi olarak biz onları müşteri değil, ailemizin bir parçası olarak görüyoruz.

 

Son olarak ne söylemek istersiniz?

30´dan fazla ürün gamımızla her gün 10:00 ? 01:00 saatleri arasında Menemenli hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Üstelik 30 dakikada kapınızda olma taahhüdümüzle sizlerle beraberiz. İlk günkü heyecanımızla sürdürdüğümüz hizmetlerimizin karşılığı olarak gördüğümüz güvenin artarak devam etmesi en büyük dileğimiz?

 

Röportaj: M. Hulusi YILMAZ

 

 

 
Astsubaylardan buruk kutlama
 
LİDER MENEMEN
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Figen özay 28 Temmuz 2023 Cuma 21:03

Kardeş sevgisi böyle güzel anlatılabilinir??????

Yorumu oyla      0      0  
Figen özay 28 Temmuz 2023 Cuma 21:03

Kardeş sevgisi böyle güzel anlatılabilinir??????

Yorumu oyla      0      0  
Şermin Özbek 24 Temmuz 2023 Pazartesi 00:52

Canım ne güzel anlatmışsın kardeşliği.....Biz de dört kız kardeşiz.

Yorumu oyla      0      0  
Burcu Bilgen 22 Temmuz 2023 Cumartesi 16:46

Sevgili Melek ablacığım, seni gönülden kutluyorum. Ne kadar duygu dolu bir yazı kaleme almışsın.Kardeşlik bu kadar güzel anlatılamaz.Yüreğine,kalemine sağlık...Yazıların sayesinde hatıralarımızda güzel bir yolculuğa çıkıyoruz.Sevgilerimle...

Yorumu oyla      0      0  
Murat Yüksel 22 Temmuz 2023 Cumartesi 12:50

Yine dokturmussun Melek

Yorumu oyla      0      0  
Atıl 22 Temmuz 2023 Cumartesi 12:48

Tebrikler güzel yasam yansıması okudum.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
FOÇA´DA 88 GÖÇMEN KAÇAK YAKALANDI
FOÇA´DA 88 GÖÇMEN KAÇAK YAKALANDI
ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGE TOPLANTILARI FOÇA´DA BAŞLADI
ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGE TOPLANTILARI FOÇA´DA BAŞLADI
Muharrem Ayı  ve Hatırlamamız Gerekenler...
Muharrem Ayı ve Hatırlamamız Gerekenler...
Murat Akkaşlı Unutulmadı
Murat Akkaşlı Unutulmadı
Çakırağa Konağı romantik öyküsüyle ilgi çekiyor
Çakırağa Konağı romantik öyküsüyle ilgi çekiyor
İzmir´de trafik kazası 2 ölü, 7 yaralı
İzmir´de trafik kazası 2 ölü, 7 yaralı
İzmir´de kamyon kasasında 200 sığınmacı yakalandı
İzmir´de kamyon kasasında 200 sığınmacı yakalandı
Kermesler ne kadar sağlıklı?
Kermesler ne kadar sağlıklı?
Onlar Erdi Muradına
Onlar Erdi Muradına
Menemen´in Eskimeyen Yüzleri
Menemen´in Eskimeyen Yüzleri
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın