Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
23 Eylül 2014 Salı - 09:38

CHP İzmir Milletvekili Susam'dan İLÇE ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

5-6 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan CHP Kurultayı'nda Parti Meclisine seçilen CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, ilçe örgütüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

CHP İzmir Milletvekili Susam dan  İLÇE ÖRGÜTÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Parti binasında gerçekleştirilen ziyarette; Belediye Başkanı Tahir Şahin, Belediye Başkan Danışmanı Abdurrahman Demirci, CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak,  Kadın Kolları Başkanı Berna Eyinç ve yönetimi, Gençlik Kolları ve partililer katılımcılar arasındaydı.

“Menemen’in sesi olacağız”

5-6 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan CHP Kurultayı’nda Parti Meclisine seçilen CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ilçemize yaptığı ziyaretin sebebini şöyle ifade etti, “Kurultay sürecinde Menemen ilçe teşkilatımızın, Belediye Başkanımızın, kurultay delegelerimiz ile gençlik ve kadın kollarımızın bize vermiş olduğu desteğe teşekkür etmek, bundan sonraki süreçte kurultay sonucu oluşan Parti Meclisi ve MYK’nın yapacağı çalışmalarda İzmir’in, Menemen’in sesini soluğunu oralarda hissettirebilecek onlardan aldığımız görüş ve düşünceleri genel merkez düzeyinde aktarabilmek, sonuç itibariyle Menemen’e hizmet edebilmek için buradayız. Teşkilatımızın emrinde olduğumu belirtmek için geldim. Onlarla birlikte çalışma isteğimi belirtmek istedim”

Kurultay değerlendirmesi…

CHP Kurultay’ı hakkında bir değerlendirmede bulunan Susam, “Kurultay parti içi sorunların görüşülüp çözüldüğü, yeni bir örgüt yapısıyla parti meclisi ve MYK’nın oluştuğu bir dönemi tamamladık. Kurultayımız çok renkli ve herkesin özgür iradesini koyduğu bir kurultay oldu. Demokratik seçimlerle yeni yapılanma oluştu. Bir hafta öncesi yapılan Adalet ve Kalkınma Partisi kongresi ise çok düzenli gibi görünse de tek sesli bir kongreydi. Biz Türkiye’yi çok sesli, çok renkli ve demokratik bir Türkiye olarak yönetmek istiyoruz. Tek sesli, tek insanın her türlü dizaynı yaptığı bir Türkiye olsun istemiyoruz. Böyle bir Türkiye Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet değerlerine uygun, parlamenter sisteme uygun, güçler ayrımına uygun bir Türkiye değil. Biz ülkemizin bu değerlerini yaşatmak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

“En önemli konu ekonomi ve sınırdaki terör”

Ülkemizde bundan sonraki süreçte öne çıkacak en önemli konunun ekonomi olduğunu sözlerine ekleyen Susam, “Türkiye ciddi bir ekonomik sorunla karşı karşıyadır. Bunun temelinde de 12 yıllık üretimden kopuk, sadece borç alarak büyüyen ve tüketime dayalı büyüme politikaları uygulayan iktidarın sorumluluğu vardır. 2015 genel seçim dönemimizin temelini oluşturacak ekonomi yanında sınırlarımızdaki terör ve bununla birlikte ülkede çözülmesi gereken tüm demokratik sorunların çözümü konusunda adım atacağız” dedi.

“El ele kol kola 2015 seçimlerine”

CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak da, “Sayın parti meclisi üyemize, milletvekilimize yakın bir zaman önce yaptığımız kurultayda parti meclisine seçilmesinden dolayı başarılar dileriz. Kendisinin de dediği gibi Menemen ilçe örgütü olarak el ele kol kola 2015 Genel Seçimlerine çalışıp Menemen’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını daha yükseğe taşıyacağımıza inanıyorum. Tekrar görevinde başarılar diliyorum” diye belirtti.

“Cevabı 2015’te millet verecek”

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ise, “Esnafımızın başkanlığını yapmış ve hala doğal başkanlığını yapmakta olan Sayın Mehmet Ali Susam’ın kurultay sonrası ilçemize yaptığı bu ziyaretini çok önemsiyoruz. Bu tür ziyaretler manevi duygularımızın hala çok önemli bir değer olduğunun altını da çizdiriyor bize.  Sayın başkan Mehmet Ali Susam, milletvekilimiz bunlara önem veriyor ve bu ziyaretleri sadece siyaseten değil de çok samimi duygularla yaptığına inanıyorum. Çünkü bu partinin birliğe, bütünlüğe, beraberliğe ve sevgiye ihtiyacı var. Eğer bunları hep beraber oturtabilirsek, yapacaklarımızı hiçbir ayrım yapmadan köylüye kentliye anlatabilirsek, 2015’te iktidar olmamak için hiçbir sebep görmüyorum. Bu ülkeyi karanlığa götürmek isteyenlere en güzel cevabı 2015’te milletimiz verecektir diye düşünüyorum” dedi.

Haber: S. Derya BOSUT

 

 

 

 
Menemen'e Pendik'ten ağır darbe: 1-3
 
Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası'ndan Servisçilere Seminer
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Foça CHP'de 91. Yıl Coşkusu
Foça CHP'de 91. Yıl Coşkusu
Başkan Kocaoğlu'ndan  portatif tribün” açıklaması
Başkan Kocaoğlu'ndan portatif tribün” açıklaması
DEVLET, 15 AĞUSTOS'TAN BERİ ASKIYA ALINDI
DEVLET, 15 AĞUSTOS'TAN BERİ ASKIYA ALINDI
Başkan Şahin, Yeni Dönemin İlk Ders Zilini Çaldı
Başkan Şahin, Yeni Dönemin İlk Ders Zilini Çaldı
Sanatkarlarda Hijyen Eğitimi Seferberliği
Sanatkarlarda Hijyen Eğitimi Seferberliği
12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Mahalle mahalle seçim sonuçları...
Mahalle mahalle seçim sonuçları...
Foça Kent Konseyi Başkanı Yeniden Orhan Gürer
Foça Kent Konseyi Başkanı Yeniden Orhan Gürer
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel  Ekmeleddin İhsanoğlu`na destek istemek için Menemen'deydi
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel Ekmeleddin İhsanoğlu`na destek istemek için Menemen'deydi
 Oylarımız Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na”
Oylarımız Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na”
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın