Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
27 Mayıs 2021 Perşembe - 18:59

CHP’den Kan Bağış Kampanyası

CHP’den Kan Bağış Kampanyası

CHP İzmir İl Başkanlığı, pandemi nedeniyle azalan kan stoklarının arttırılması amacıyla 24 Mayıs tarihinde yola çıktığı kan bağış kampanyasının bugünkü ayağını Menemen’de gerçekleştirdi. İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde, Menemen İlçe Örgütünde toplanan CHP’li Meclis üyeleri, yöneticiler ve üyeler Atilla İlhan Kan Alma Birimine gelerek kan bağışı yaptı.

“Büyük Bir Sosyal Duyarlılık…”
Kurum, kuruluş ve partilere kan bağışlarının azaldığı ve stokların tükenmekte olduğunu dile getirdiklerini ifade eden Türk Kızılayı İzmir Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul “Bugün burada Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Teşkilatı ve İzmir İl Başkanlığı’nın önderliğinde başlattığımız kan bağış kampanyası için toplanmış bulunmaktayız. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatlarıyla birlikte 24 Mayıs 2021 tarihinden itibaren iki hafta sürecek bir kampanya başlattık. Bugünde bağış kampanyasının Menemen ayağı burada yapılıyor. Pandemiden dolayı kan stoklarımızın düşmesi nedeniyle bütün kurum, kuruluş ve partilerimize çağrılarda bulunduk. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, büyük bir sosyal duyarlılık göstererek bizim çağrımıza kulak verdi ve bu kampanyayı İzmir’in 30 ilçesinde başlattı. Biz kampanyalarımıza katılan tüm vatandaşlarımız ve Cumhuriyet Halk Partisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Stokların Yenilenmesi Gerekiyor
Kan bağışının her zaman sürekli bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Türk Kızılayı Menemen Şube Başkanı Serkan Orun “Hepimiz biliyoruz ki kan her zaman bir ihtiyaçtır. İçerisinde bulunduğumuz covid 19 pandemisi nedeniyle stoklarımız sürekli azalıyor ve yerine yenisinin konması gerekiyor. CHP İzmir İl Başkanlığı, İzmir genelinde azalan stokların arttırılması adına güzel bir proje yürütmeye başladı. Bununla ilgili olarak ilçemizde de CHP Menemen İlçe Başkanlığı ile birlikte Atilla İlhan Kan Alma Biriminde kan bağışlama organizasyonu düzenlenlediler. Bu duyarlılıklarından dolayı CHP İl Başkanlığına, CHP Menemen İlçe Başkanlığı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

“Türkiye Genelinde Yaşatmamız Gerekiyor”
Kan bağışlarını belirli bir program çerçevesi içerisinde gerçekleştirdiklerini dile getiren CHP İl Başkanı Deniz Yücel “Özellikle pandemi nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarının düşük olduğunu ve kan bağışına ihtiyaçları duyduklarını öğrendik. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı olarak bir kan bağışı kampanyası başlattık. Bütün ilçe örgütlerimizle birlikte belirli bir takvim dahilinde bağışlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün de Menemen bir takım programlarımız vardı. İlçe başkanımız, yöneticilerimiz ve belediye meclis üyelerimizle birlikte kan bağışı yapmak için buraya geldik. Neticede herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Biz bu dayanışmayı siyasi kimlik, siyasi düşünce, inanç farklılığı veya daha başka farklılıkları gözetmeden  Türkiye genelinde yaşatmamız gerekiyor. İzmir’de de bunun güzel bir örneği verildiğini de düşünüyorum” dedi.

“Anlamlı Güne Destek İçin Buradayız”
Türk Kızılayı’nın her zaman vatandaşların yanında olduğunu görmenin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney “Bizde Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu anlamlı güne destek verebilmek için buradayız. Tüm ilçe örgütlerimizle birlikte il örgütümüzün, il başkanımızın talimatlarıyla bugün Menemen’deki tüm üyelerimize mesajlar göndererek kendilerini kan bağış kampanyasına davet ettik. Bu anlamlı güne anlamlı destek verebilmek adına da tüm partilerimizi buraya davet ettik. Bu anlamda Kızılay’ın yetkililerine de bize bu fırsatı sağladıkları için teşekkür ediyoruz.” şeklinde ifade etti.

Bugün gerçekleştirilen organizasyonda ilk bağışı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yaptı. Ardından kan bağışına engeli bulunmayan CHP’liler kan bağış kampanyasına destek sağladı.

Haber Gökay ÖZALP

 
Üretim sizden, destek bizden
 
Menemen Belediyesi’nden 1. Muhtar Çalıştayı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Görev Yapan İnsanların Yolunu Aydınlatır
Görev Yapan İnsanların Yolunu Aydınlatır
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun
Kademeli Normalleşme Genelgesi
Kademeli Normalleşme Genelgesi
Kazaya Karışan Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Kazaya Karışan Araçtan Uyuşturucu Çıktı
Trafik Haftası Kutlanıyor
Trafik Haftası Kutlanıyor
Fitre  Zekat Toplama Faaliyetleri Başladı
Fitre Zekat Toplama Faaliyetleri Başladı
TAM KAPANMA KARARI ALINDI
TAM KAPANMA KARARI ALINDI
CHP Menemen’e Geçici Görev
CHP Menemen’e Geçici Görev
İzmir'de hayata geçirecekleri 35 projeyi açıkladı
İzmir'de hayata geçirecekleri 35 projeyi açıkladı
TÜGVA’dan İftara 5 Kala
TÜGVA’dan İftara 5 Kala
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın