Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
25 Haziran 2015 Perşembe - 09:58

ESNAFI BULUŞTURAN İFTAR

Artık geleneksel hale geldiği üzere Menemen Esnaflar Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinin 7'ncisi yoğun bir katılımla Tepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Protokolün yanı sıra çok sayıda esnafta iftar yemeğine katıldı.

ESNAFI BULUŞTURAN İFTAR

Menemen Esnaflar Odası yönetimi davetlileri kapıda karşıladı. İftar yemeğine; Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal ve eşi Arzu Gürdal, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Emniyet Müdürü Kamil Atay, AK Parti İlçe Başkanı Mithat Çetin ve yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak, Vergi Dairesi Müdürü Uğur Bayraktar, Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nusret Ayaz, Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Recai Önal, Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt, Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu, muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı.

İftarın açılmasının ardından oda üyesi Türkelli esnafı Şerif Ali Gülenç'in ettirdiği dua ile eller semaya açıldı.

Her sorun aşılır, yeter ki…

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Esnaflar Odası Başkanı Mesut Damar öncelikle katılımcıları selamlayarak, Bugün burada bir araya gelmekle en çok bizleri mutlu ettiniz. Hoş geldiniz. Gerçekten birbirimizle kaynaşmamıza vesile oldu. Bizler bu mübarek aylarda birlik beraberliğe daha bir dikkat etmeliyiz.  Hepimizin ayrı ayrı sıkıntıları var. Bu birlik beraberlik olduğu sürece her türlü sorunu aşacağımıza inanıyorum” diye ifade etti.

Her şeyin temeli birlik beraberlik

Ardından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de konuşmasında, Ramazan ayı münasebetiyle Menemen Esnaflar Odası Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde aranızda olmak ayrı bir şeref ve onur. Ramazan ayı içerisinde ne yok ki; hoşgörü, birlik, kardeşlik var, o duyguları kat be kat yaşıyoruz. Biz de Menemen Belediyesi olarak tüm belediyeler gibi ramazan ayı içerisinde 9 yıldan bu yana adına sokak iftarları verdiğimiz iftar yemeklerinde her akşam ilçenin bir başka yerinde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu da birlik, beraberlik ve kardeşliği getiriyor. Ülkemizin temelinde de bu var. Çünkü bu ülkeyi içten ve dıştan yıkmak isteyen o kadar şer güç var ki, onun panzeri de sadece ve sadece birlik ve beraberliktir. Biz de ilçemizde bunu sağlamaya gayret ediyoruz. Bu duygularla tekrar 11 ayın sultanı ramazan ayınızı kutluyorum. Hoş geldin ya şehri ramazan” dedi.

Milletin bel kemiği esnaf

Sonrasında Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal ise, Hepinizin ramazan ayını tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi ramazan ayı kardeşlik ve dayanışmanın pekiştiği, yoksulların gözetildiği, insanlar arasındaki beraberliğin daha da arttığı bir ay. Başkanımız bizi iftar yemeğinde bir araya getirdi. Bir milletin bel kemiği olan esnafla iftar yapmak benim için ayrı bir şeref. Tabii ki sıkıntılar olabilir. Ama bu tabloda olduğu gibi el birliği ile bu sıkıntıların da aşılacağına inanıyorum. Nice ramazanlara sağlıkla ulaşmak dileğiyle” dedi.

Haber: S. Derya BOSUT

 

 
Haydi gençler spora
 
Aziz Johannes ayinleri Selçuk`ta yapılacak
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali küçükbingöl 23 Aralık 2020 Çarşamba 19:16

Levent Sarıcı Bey yüreğinize gönlünüze sağlık Bu hafta yine güzel bir konuya damga bastınız lakin bu güzel yazınızın üzerine Söyleyecek bir şey bulamıyorum Her şeyi çok güzel ince noktasına kadar düşünerek gözlemleyerek yazmışsınız yüreğinize gönlünüze umarım bu güzelsin yazınızdan Payı olan payını almıştır diyorum saygılarımı sunuyorum Hayırlı akşamlar

Yorumu oyla      0      0  
Nilüfer Tosun 23 Aralık 2020 Çarşamba 14:53

Dediklerin çok doğru arkadaşım,eskiden ilçemizin adının Menemen yemeği ile anıldığında çok mutlu oluyorduk,nede olsa doğduğumuz yer burası,ana bu olaylar hepimizi çok üzdü ,ben şahsen Cumhuriyet Halk Partisi''nin tüm üyelerinin,meclis üyelerinin her ayrıntıyı daha önceden yüksek sezgi kabiliyetine sahip olmaları ve olacakları önceden ön görüp her türlü permutasyon yapıp olasılık hesapları önceden bilinmesi gerektiğinin fikrindeyim,demek ki yapilnamıs,herkes bir yere çekmiş ,sonuç ortada,tabiki bunlardan da en önemlisi bugün 23 Aralık Menemen Olayı ve Devrim Sehidimizin katledildiği gün ,Allah rahmet eylesin,nur içinde uyuyun .......

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 Kentsel dönüşüm Menemen'de
Kentsel dönüşüm Menemen'de
Menemen'de Halk Oyunlarının Geçmişi
Menemen'de Halk Oyunlarının Geçmişi
OÇEM'den büyük yenilik
OÇEM'den büyük yenilik
KEŞKE KÖY KALABİLSEYDİK
KEŞKE KÖY KALABİLSEYDİK
Hiç normal değil
Hiç normal değil
Çıkan yangın korkuttu
Çıkan yangın korkuttu
Kazımpaşalılar artık bıktı!
Kazımpaşalılar artık bıktı!
NİHAYET YENİDEN  RAMAZAN SOFRALARINDA BİRLİKTEYİZ
NİHAYET YENİDEN RAMAZAN SOFRALARINDA BİRLİKTEYİZ
SİYASİ BİR DÖNEM GİTTİ!
SİYASİ BİR DÖNEM GİTTİ!
Menemen Kaymakamı Şehit Kemal Bey Anıldı
Menemen Kaymakamı Şehit Kemal Bey Anıldı
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın