Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
21 Mayıs 2015 Perşembe - 10:14

HDP Menemenli Seçmeniyle Buluştu

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir Milletvekili adayları Ertuğrul Kürkçü, Müslüm Doğan, Eylem Yıldız, Zeki Gül ve Süleyman Gündüz, yeni yaşam için halkla buluşuyor sloganı adı altında Menemenli seçmenlerine seslendiler. Cumhur

HDP Menemenli Seçmeniyle Buluştu

Saygı duruşu ile başlayan miting havasındaki tanıtım toplantısının açılış konuşmasını HDP ilçe örgütü yöneticisi Mustafa Aydın yaptı. Bu meydanda buluştuk çok şükür” diyerek sözlerine başlayan Aydın, Bu daha başlangıç mücadeleye devam. 7 Haziran sonrası yeniden bu meydanda toplanacağız. İktidar yürüyüşümüz kolay gelsin” dedi. 

Barajı onların başına yıkacağız”

Toplantıyı büyük bir şölene benzeten HDP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Müslüm Doğan, Menemen'de bu işi bitirmişiz. Halkın iktidarını kurmayı bugün buradan başlattık. Ezilenler, yoksullar ve ötekileştirilenler bir arada. 90 yıllık cumhuriyette hep ötekileştirildik. Bu seçimi çok iyi değerlendirmeliyiz. Baraj bize engel değil. Yoksa karanlık rejimin kısıtlaması ile karşı karşıya kalırız. Kolay gelsin canlar” diye ifade etti.

Sonrasında söz alan HDP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Av. Eylem Yıldız, Onlar bizim için Türkiye partisi değil desinler önemli değil. HDP halktır. Oylarımıza sahip çıkıp barajı da paramparça edeceğiz. Sizler diktatörlüğe geçit vermeyeceksiniz. Zafer halkların, zafer HDP'nin olacak” şeklinde konuştu.

Ardından HDP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Gündüz, Yıllardır Menemen'de oturan bir arkadaşınız olarak sizi gördüğüm zaman inanınki heyecandan titriyorum. İşte Menemen burada, barajı zaten patlatmış. 7 Haziran akşamı burada tekrar toplanacağımıza inanıyorum. Barajı onların başına yıkacağız” dedi.

HDP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Zeki Gül, HDP olarak doğaya, topluma ve insana sahip çıktıklarını belirterek, AKP bugüne hep yalan söyleyerek geldi. Tarımın, ekonominin hali ortada. Tarım bitti. Tarımda teşvik var diyor. Ama dünyanın en pahalı mazotunu bizim çiftçimiz kullanıyor. KDV, ÖTV olarak teşvik bu şekilde çiftçiden geri alınıyor” ifadesini kullandı.

Erdoğan'a dur demek insanlık meselesidir”

Son olarak da Mersin Milletvekili ve HDP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ertuğrul Kürkçü de bu seçimin tarihi bir seçim olduğunu söyleyerek, Eğer biz %10 barajını geçersek (ki geçeceğimize inanıyorum) Tayyip Erdoğan'a dur diyeceğiz. İnsanlığa yapacağımız en büyük katkıya hazırlanıyoruz. Halkların eşitliği, işçilerin özgürlüğü kalesini kuracağız. Halkın her kesiminin umuduyuz. Eğer onlar başarılı olursa insanlık için en büyük sorunun içinde olacağız. Mezhep kavgası dayatmacılığı yaşayacağız. İmparatorluk heveslisi Tayyip Erdoğan halkın parasını ve hayatını çaldı.  Tayyip Erdoğan seni başkan yapmayacağız. Önümüzdeki 20 günde işimiz engelli koşucu gibi. Serinkanlılıkla, gözümüzü bitiş noktasına dikmeliyiz. İstediğin kadar bomba patlat. Kendi yürüdüğümüz yoldan ayrılmayız. Apo'nun özgürlüğü için mücadele edeceğiz” dedi. Konuşması sık sık biji serok apo (yaşasın başkan apo) sloganıyla kesildi.

 

 

 

 

 

 

 
Ali Tezel Menemen'de
 
Menemen'in Sesi Herkesin Sesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Ali Tezel Menemen'de
Ali Tezel Menemen'de
İrfan Erdem'de Lokmalı Sergi
İrfan Erdem'de Lokmalı Sergi
 Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir”  M. Kemal Atatürk
Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir” M. Kemal Atatürk
Çocuklarını Çilek'le Okutuyor
Çocuklarını Çilek'le Okutuyor
BAHAR ŞENLİĞİYLE KAYNAŞTILAR
BAHAR ŞENLİĞİYLE KAYNAŞTILAR
Menemen Belediyespor'da Erhan Özalp dönemi sona erdi
Menemen Belediyespor'da Erhan Özalp dönemi sona erdi
Cumhuriyet'in Temelinin Atıldığı Gün
Cumhuriyet'in Temelinin Atıldığı Gün
ŞENLİK ÇALTIKÖY'DE
ŞENLİK ÇALTIKÖY'DE
Hayırsever Miyase İnceer rahmetle Anıldı
Hayırsever Miyase İnceer rahmetle Anıldı
Türk Kadınlar Birliği  ‘Yılın Annesi'ni Seçti
Türk Kadınlar Birliği ‘Yılın Annesi'ni Seçti
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın