Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
1 Temmuz 2016 Cuma - 08:00

?Hedefimiz 8 kategoriye çıkmak?

2. Amatör 1. Grupta 5 kategoride mücadele eden Koyundere Gençlik Spor Kulübü´nün gelecek yılki hedefi 8 kategoriye çıkmak.

?Hedefimiz 8 kategoriye çıkmak?

?Hedefimiz 8 kategoriye çıkmak?  

2. Amatör 1. Grupta 5 kategoride mücadele eden Koyundere Gençlik Spor Kulübü´nün

gelecek yılki hedefi 8 kategoriye çıkmak.

İzmir 2. Amatör Lig 1.Grupta Helvacı Belediye spor, Maltepe Belediye spor, Yeni ve Eski Bağarası, Asarlık spor, Seyrekköy spor, Ulukent, Çakmaklı spor ile mücadele eden Koyundere Gençlik Spor Kulübü ligi bu sene 4. sırada bitirdi.

 

?150 lisanslı

oyuncumuz var?

Koyundere Gençlik Spor Kulübü´nün 2012 yılında kurulduğunu belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Ferit Küçükdemir,  ?Geçen sene itibariyle Koyundere Gençlik Spor kulübü olarak  2. Amatör 1. Grupta mücadele ettik. Gruptaki diğer rakiplerimiz Helvacı Belediye spor, Maltepe Belediye Spor, Yeni ve Eski bağarası, Asarlık spor, Seyrekköy  spor, Ulukent, Çakmaklı spor vardı. Maçlar  hem içerde hem deplasmanda yapılarak uygulandı. Bu sene bir de farklı bir kural uygulandı ama biz bunu avantaja çeviremedik. Bizim grupta 2 takım bir üst gruba çıkıyordu biz çıkmayı çok istememize rağmen bir üst tura çıkamadık. Bizim bu kulüpte 4 yıllık bir geçmişimiz var. Ondan önce belediye spor olarak geçiyordu ama belde belediyeleri kapanınca bizim kulübümüz de Menemen Belediye Spor?a dahil olunca bütün elimizdeki imkanları kaybettik ve bu durum bizi çok zora soktu ve diğer takımlara göre daha büyük şanssızlık yaşadık. Çünkü artık bir kulübümüz kalmamıştı. Kulübümüz kapanıp yeniden açıldı bu süreç çok zorlu ve uzun oldu. Ama buna rağmen biz de Koyundere Spor´un lisanslı eski oyuncuları olarak ve de bu takımın içinden geldiğimizden dolayı tekrar bir Koyundere Spor Kulübü kurup çevremizdeki potansiyeli olan gençleri tekrar spora bağlamak ve kahve köşelerinden kurtarmak için Temmuz 2012 de başkanımız ve diğer bu işin içinde olmak isteyen arkadaşlarımızla bir görüşme yapıp gerekli mercilere başvurularımızı yaptık. Sonrasında spor kulübümüz hayata tekrar geçmiş oldu. Bu arada birlikte emek verdiğimiz diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı da saymadan geçmek istemem Murat Gülbakan, Faruk Yazıcı, Muhammer Özdemir ve Öztürk Nart.  Kulübümüz ligi bu sene 4. sırada bitirdi. Koyundere Spor Kulübüne ait 150 tane lisanslı oyuncumuz var. Bu sene amatör, U 12-13-16-19´ lar olmak üzere biz 5 kategoride mücadele ettik. Gelecek seneki hedefimiz 8 kategoriye çıkmak? şeklinde ifade etti.

 

?Halk sahip çıkmalı?

Kulüp Başkanı Emin Urgan da, ?Şu anda Menemen Belediye Başkanımız sağ olsun diğer kulüpler gibi bize de destek veriyor, maddi ve maçlara giderken araç desteği alıyoruz ama yeterli olmuyor. Tesis olarak çok amaçlı spor salonumuz ve yanında güzel bir futbol sahamız var, bunları Menemen Spor´unda alt yapı çalışmaları orada olduğu için birlikte güzel bir şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Maçlarımızı da o sahada oynuyoruz.  Bu sene 5 kategoride 150 lisanslı oyuncuyla mücadelelere girdik. Bu seneki amacımız U11-12-13-15-16-17-19 ve amatör takım gruplarında mücadele etmek. Bunlar için hocalarımızın ücretlerini kendi imkanlarımızla ödemeye çalışıyoruz. Geçen sene 19 yaş grubuna kendim baktım. U12-13-16 grubuna eski Karşıyaka profesyonel oyuncusu Hayrettin Tuna hocamız baktı ve bu sene de bakmasını istiyoruz. 2 senedir de A takımı bizim içimizden olan Öztürk Mert hocamız çalıştırdı. Devamlı olarak arkamızda duran bir sponsorumuz olmamasına rağmen bu seneki en iyi kadroyu biz kurduk ve çok iyi bir sezon geçirmemize rağmen şanssızlıklar yaşayarak istediğimiz olmadı. Bu sene Çakır İnşaat sahibi Mehmet Filiz sağ olsun sponsorumuz olarak desteklerde bulundu. Tekrar sponsor olacağını söyledi bu durum önümüzde zamanlarda belli olacak. Ayrıca geçen sene Menemen Belediye Spor´a iki tane 15 yaş grubuna oyuncu verdik ve banko her maçta oynuyorlar.   Böylece bizim de amaçlarımız gerçeklemeye başlıyor. Çünkü öncelikli amacımız Menemen Belediye Spor alt yapısına hizmet vermek, çünkü belediye her şeyimizle ilgileniyor ve destek veriyor, biz de bunu bir hizmet armağanı sayarak Menemen Belediye Spor´a öncelik veriyoruz.  MenemenBelediye Spor bizim ihtiyacımız yok başka kulübe verebilirsiniz dediği zaman biz de başka kulüplere yöneliyoruz. Belediye Spor iç içe yaşadığımız için biz onlara, onlar da bizlere futbolcu gönderirken herhangi bir ücret talep etmiyoruz bir nevi Menemen Belediyespor kulübünün pilot takımı da diyebiliriz.  Ve aynı zamanda buradan milli takıma da oyuncu göndermek istiyoruz. Bizim amacımız bu sezon A takımı hariç 7 takımla mücadelelere girmeyi düşünüyoruz ve bu da yaklaşık 200 kişiye yakın bir genç potansiyelini sokaklardan kahve köşelerinden kurtarmak demektir. Biraz da halkın ve oradaki insanların sahip çıkması gerekiyor herkes el ele verdiği zaman daha güzel bir nesil yetişirmiş olacağız? şeklinde belirtti.

Haber: Erhan ÖZALP

 

 
Fatma Mert Sonsuzluğa Uğurlandı
 
Çok Zor Değil
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen´den Bir Su Perisi Çıktı
Menemen´den Bir Su Perisi Çıktı
Menemenspor Suat Kaya ile Anlaştı
Menemenspor Suat Kaya ile Anlaştı
?Kümeyi 3. Sırada Tamamladık?
?Kümeyi 3. Sırada Tamamladık?
?Amacımız Menemen´e Hizmet?
?Amacımız Menemen´e Hizmet?
?Sezonu 3. Sırada Bitirdik?
?Sezonu 3. Sırada Bitirdik?
Şampiyona Büyüksu´dan destek
Şampiyona Büyüksu´dan destek
MASTER HAKEMLER DERNEĞİ KURULDU
MASTER HAKEMLER DERNEĞİ KURULDU
Asarlık Gençlerbirliğispor, 1.Amatör Ligde
Asarlık Gençlerbirliğispor, 1.Amatör Ligde
Menemen´in Gururları
Menemen´in Gururları
İLK HAMLE 28 Mayıs´ta
İLK HAMLE 28 Mayıs´ta
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın