Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
27 Kasım 2021 Cumartesi - 11:35

MENEMEN’DE TARİHİ GÜN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir programı kapsamında Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda Menemenlilerle buluştu. Menemenliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgilerini hazırladıkları pankart ve evlerinin balkonlarından attıkları karanfillerle gösterdi. Erdoğan da, “Muhteşemsin Menemen. Bana şimdiden 2023’ün müjdesini veriyorsunuz” sözleriyle onlara karşılık verdi.

MENEMEN’DE TARİHİ GÜN

İzmir'de Alsancak Stadı ile yapımı tamamlanan 96 tesisin toplu açılışı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Menemen Cumhuriyet Meydanı'ndagerçekleştirildi.

Coşkulu kalabalık, alkış ve pankartlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgilerini duyurdu. Çiftçiler traktörlerine, ‘Ekonomik kurtuluş savaşında reisimizin yanındayız’, "Oyunun farkındayız, devletimizin yanındayız’ pankartları asarken, vatandaşlar da balkonlarından karanfiller attı. Miting alanınıdolduran Menemenlilerin de mutlulukları yüzlerine yansıdı.

PEHLİVAN: YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

İlk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndan halka hitap eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Birlik ve beraberliğimizin teminatı, saygıdeğer Cumhurbaşkanım, kentimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bu nazik ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız, güç verdiniz. Sağ olun, var olun. Siz, 20 yılda başardıklarınızla ülkemizin kaderini değiştirdiniz. Bizler de sizden aldığımızilhamla inşallah Menemenimizin makûs kaderini değiştireceğiz. Sizin ‘halka hizmet, hakka hizmet’ düsturunuzla Menemenli hemşerilerimizin yıllardır hayalini kurduğu, özlemle beklediği hizmetlere kavuşturuncaya kadar hep çalışacağız, çok çalışacağız. Vatandaşlarımızın yüce gönlündeki yerimizi alıncaya kadar asla yorulmayacağız” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra kürsüye gelen Son Başbakan, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün Menemen’de milletin sevdalısı, milletin adamı Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı karşılıyoruz. Coşku ve heyecanınıza maşallah. 2023'te yeniden rekor oyla Cumhurbaşkanımızı seçmeye var mıyız? Cumhurbaşkanım, işte Menemen işte İzmir işte 2023'e giden yolda heyecanla, kararlılıkla sizi rekor oyla seçmeye hazır kadrolar burada" diyerek sözü Erdoğan'a bıraktı.

ERDOĞAN: MUHTEŞEMSİN MENEMEN

Menemenlilere seslenen Erdoğan, "Menemen, maşallah. Nedir bu hal? Muhteşemsiniz. Menemen, bana şimdiden 2023'ün müjdesini veriyor. Durmak yok, yola devam. Kadın kardeşlerimize özellikle en kalbi duygularla selam, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. İnşallah gece-gündüz demeden 2023'e hazırlanıp 2023'te de sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Şimdi gelirken çiftçilerimizi traktörleri ile gördüm. Allah’ıma şükrettim. Bayraklı’da yapımını tamamladığımız 596 konut ve 145 dükkânı hak sahiplerine teslim ettik. Biz de laf ola, beri gele yok. Biz sözü verdik mi verdik. Süratle de deprem konutlarını bitirip sahiplerine teslim edeceğiz dedik mi, dedik. Zamanında da teslim ettik. Türkiye dimdik ayakta ve istikrarla yoluna devam ediyor" dedi. Mitingde, konuşmaların ardından 96 tesisin açılış kurdelesi kesildi. 

Törene, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KaraismailoğluAK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Erkan Kandemir, AK Parti Grup Başkanvekilleri Mahir Ünal ve Cahit Özkan, İzmir milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İl Başkanı Veysel Şahin ve belediye başkanları katıldı.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler Tarihi Taşhan’dadüzenlenen‘Engelleri Birlikte Aşalım’ programına katıldı. Program basına kapalı olarak düzenlendi.

 
Kadına Yönelik Şiddete Hayır
 
Nasadoge Menemenspor Deplasmanda 3 Puanın Sahibi Oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Kadına Yönelik Şiddete Hayır
Kadına Yönelik Şiddete Hayır
Seçimden seçime değil, her an…
Seçimden seçime değil, her an…
Muharrem İnce İlçe Başkanlığı Açtı
Muharrem İnce İlçe Başkanlığı Açtı
Bisiklet Tutkunları Bu Etkinlikte Buluşuyor
Bisiklet Tutkunları Bu Etkinlikte Buluşuyor
Zübeyde Hanım Vefatının 8. Yıl Dönümünde Anıldı
Zübeyde Hanım Vefatının 8. Yıl Dönümünde Anıldı
Minnetle Anıyoruz
Minnetle Anıyoruz
Cumhuriyetimiz 98 Yaşında
Cumhuriyetimiz 98 Yaşında
Menemenli Kadınlardan Çağrı
Menemenli Kadınlardan Çağrı
Menemen’e Yeni Hukuk ve Danışmanlık Bürosu
Menemen’e Yeni Hukuk ve Danışmanlık Bürosu
PTT 181 Yaşında
PTT 181 Yaşında
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın