Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
19 Ocak 2015 Pazartesi - 09:19

Menemen Belediyespor'da altyapı atağı…

Spor Toto 2. Lig'e yeni adım atan ve Teknik Direktörlüğe Erhan Özalp'ın getirilmesinden sonra artarda aldığı sonuçlarla şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi haline gelen Menemen Belediyespor, Özalp'le birlikte altyapı atağına kalk

Menemen Belediyespor da altyapı atağı…

Spor Toto 2. Lig’e yeni adım atan ve Teknik Direktörlüğe Erhan Özalp’ın getirilmesinden sonra artarda aldığı sonuçlarla şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi haline gelen Menemen Belediyespor, Özalp’le birlikte altyapı atağına kalktı.

Harun Tekin, Hikmet Balioğlu ve Mazlum Demir isimlerin çıktığı Menemen Belediyespor altyapısı yeniden yapılanmaya giriyor.

Teknik Direktör Erhan Özalp’in takımın başına gelmesiyle birlikte Kulübün Onursal Başkanı Tahir Şahin’in de desteklediği altyapı yapılanması hızlandı.

“Kulüpten yeni Harunlar çıkacak

Altyapıda artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirten Teknik Direktör Erhan Özalp, “Semih ve Oğuzhan altyapıdan yetiştirdiğimiz bir oyuncularımız ve bugün ağabeylerinin yanında forma giyiyorlar. En kısa sürede altyapımızdaki eksiklikleri saptayıp yaz döneminde çok değişik hamleler yapacağız. İlk dönemimde kurduğumuz futbol okullarından çıkan Harun Tekin şimdi Bursaspor’un kalesini koruyor ve A Milli Takıma yükseldi. Harun altyapımızdaki çocuklarımıza rol modeli oluyor. Yarın bu kulüpten yeni Harunlar çıkartacağız. Menemen Belediyespor’da artık avcılığın yanı sıra yetiştiricilik de başlayacak. Bundan 3-4 sene sonra öyle bir an gelecek ki sahaya çıkan takımda birçok Menemen Belediyespor altyapısından yetişen oyuncu olacak” diye belirtti.  

“Yararlı olacak transferler yaptık”

Devre arasında yapılan transferlere de değinen Özalp, “Menemen Belediyespor’da daha önce de forma gitmiş Fethiyespor’dan Selçuk Çalışır’ın yanı sıra, Beşiktaş U-21 takımından Serkan Yavuz, Tayfun Aydoğan ile Yeni Bornovaspor`dan stoper Ceyhun Güven ile anlaşma sağladık. Serkan Yavuz ve Tayfun Aydoğan’ı geçen seneden bu yana izliyorduk. En son 2 hafta önce Konya’da oynanan Konya – Beşiktaş U-21 maçında izledim. Serkan kiralık olarak Tayfun ise bonservisiyle alındı. Yararlı transferler olduklarına inanıyorum. Bu çocuklarımız geleceğe yapılan birer yatırım. Hemen yüzde yüz katkı kimse beklemesin. Alışma süreçleri olacak” dedi.  

“Hak eden formayı alır”

Takımda gençlere ağabeylik edecek birçok oyuncu bulunduğunu ifade eden Özalp, “Menemen Belediyespor ailesi gerçekten örnek bir pozisyonda. Bu takımda herkesin şansı var. Kim formayı hak ederse, ismine bakmadan, formayı alır veya yedek kulübesinde oturur. Tahir Şahin Başkanımızla sürekli neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Fırsat buldukça bizlere zaman ayırıyor ve takımı en iyi şekilde nerelere taşırız bunu konuşuyoruz. Şu an için transferi kapattık. Fakat 2-3 tane genç oyuncu daha var takip ettiğimiz. Ortam oluşursa olabilir” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

 
2015 Yılı İlçe Tarım Müdürleri Toplantısı Yapıldı
 
MHP eski il yöneticisi-işadamı Yılmaz Karslı:
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen Belediyespor tam gaz
Menemen Belediyespor tam gaz
Halide Gencerli Öğrenciden büyük başarı
Halide Gencerli Öğrenciden büyük başarı
Menemen adım adım liderliğe: 2-1
Menemen adım adım liderliğe: 2-1
Menemen Belediyespor'un konuğu Fethiyespor
Menemen Belediyespor'un konuğu Fethiyespor
İzmirli hokeyciler  gol olup” yağdı
İzmirli hokeyciler gol olup” yağdı
Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Basketbolda İl Dördüncüsü Oldu
Menemen Atatürk Anadolu Lisesi Basketbolda İl Dördüncüsü Oldu
Foça Belediye Spor U 17`leri,  İzmir Play-Off`larına Katılacak
Foça Belediye Spor U 17`leri, İzmir Play-Off`larına Katılacak
Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Özalp'ten transfer açıklaması
Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Özalp'ten transfer açıklaması
Halide Gencer Anadolu Lisesi  Güreşte İzmir İkinciliği Elde Etti
Halide Gencer Anadolu Lisesi Güreşte İzmir İkinciliği Elde Etti
Hedefi Milli Formayı Giymek
Hedefi Milli Formayı Giymek
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın