Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
4 Kasım 2015 Çarşamba - 08:00

Menemen Judo Turnuvası´na Tam Not

Cumhuriyet Bayramının 92. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ilçemiz kapalı spor salonunda yapılan Judo İl Turnuvası başarıyla tamamlandı. İzmir ili ve Menemen´den 6 takım ve 160 sporcunun katıldığı Judo İl Turnuvası otoritelerde

Menemen Judo Turnuvası´na Tam Not

 

Cumhuriyet Bayramının 92. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ilçemiz kapalı spor salonunda yapılan Judo İl Turnuvası başarıyla tamamlandı. İzmir ili ve Menemen´den 6 takım ve 160 sporcunun katıldığı Judo İl Turnuvası otoritelerden tam not aldı.

Savunma sporu judo

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün Menemen´de düzenlediği Minikler ve Yıldızlar İl Judo Turnuvasına; İzmir Büyükşehir Belediye Karşıyaka Belediyesi, Yunus Emre, Olimpikspor, Menemen Belediye Spor ve Engin Hayri Özmeriç Spor Kulüpleri katıldı.

2002 ve 2004 yılları arası kız ve erkek sporcuların katıldığı judo turnuvasına Menemen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliği yaptı. İzleyiciler turnuvaya yoğun ilgi gösterdi.

Sporcuların ve 7 hakemin salonda yerlerini almasıyla başlatılan judo turnuvasında seremonide saygı duruşu istiklal marşımız okundu.   Salonda bulunan seyirci topluluğu sporcuları alkış yağmuruna tuttu.

Yarışmalara Yıldız Yağdı

12 ile 14 yaş grubundaki beyaz elbiseli ve siyah-beyaz-pembe-kırmızı-portakal ve yeşil kuşaklı judo sporcuları salona büyük renk kattılar.

12- 14 yaş ve 26 ile 73 kg. arası judo sporcuları minik kızlar ve yıldız erkekler  müsabakalarına geçildi. 2 gün süren müsabakalar huzur içerisinde ve dostluk ortamında geçti. 3 dakika süre ile yapılan yarışmalarda sporcular kıyasıya mücadele etti.

Büyüleyen judo turnuvasını, kapalı spor salonunu dolduran yaklaşık 200´ü aşkın kişi büyük bir coşkuyla izledi. Müsabakaların sonuçlarını açıklayan yetkili yaş, kilo ve kategorisinde derece alan minik kızlar ve yıldız erkekleri ilan etti. Ödülünü almak üzere kürsüye gelen sporcuların ödüllerinin dağıtımı yapıldı.

Judo Turnuvasını izleyen sporcu velilerinden Hatice Öğer, ?Menemen İlçe Spor Müdürlüğü bu organizasyonda ev sahipliğiyle kaliteyi arttırdı. Tüm sporculara başta sağlık olmak üzere tüm imkanların sağlandığını gördük. Teşekkürlerimi sunarım? dedi.

Menemen´de judo sporu altyapısı sağlam

Öte yandan turnuva sonucunda görüşlerini aldığımız Menemen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özlem Günay Karataş da, ?Menemen´de judo sporunda çok ciddi bir altyapı oluştu. Geleceğimiz olan çocuklarımız bu spor sayesinde dostluk köprüleri kuruyorlar ve sevgi zincirleri oluşturuyorlar. Organizasyon yetkililerine, iştirak eden tüm sporcularımıza ve velilerimize, antrenör ve hakemlerimize, Menemen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz personeline, güvenliğimizi sağlamak için her an yanımızda olan emniyet teşkilatımıza teşekkür ederiz? şeklinde konuştu.

Haber: Ali Rıza KEMER

 

 
Tayfur attı Menemen güldü: 0-1
 
Testici Ustası Remzi Yüksel´i Kaybettik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Minik öğrencilerin büyük başarısı
Minik öğrencilerin büyük başarısı
Menemen´de Judo Turnuvası
Menemen´de Judo Turnuvası
Bravo Çocuklar
Bravo Çocuklar
Türk Yazardan Önemli Başarı
Türk Yazardan Önemli Başarı
İzmir Devlet Tiyatrosu sokağa çıkıyor
İzmir Devlet Tiyatrosu sokağa çıkıyor
Kütüphaneye Kitap Yardımı
Kütüphaneye Kitap Yardımı
Türk Dünyası Haber Kanalı Kuruluyor
Türk Dünyası Haber Kanalı Kuruluyor
38. Sergisiyle Foça´da
38. Sergisiyle Foça´da
Oğuldan babaya meslek
Oğuldan babaya meslek
Foça'da, Seramik  Çeşitlemeler'
Foça'da, Seramik Çeşitlemeler"
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın