Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
9 Eylül 2016 Cuma - 08:00

Menemen Tekledi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´un şampiyon adayı İnegölspor´a diş geçiremedi. Yaptığı transferlerle dikkat çeken sarı-lacivertliler Gökhan Ünal´ın bir gol atıp bir de penaltı kaçırdığı maçta Emre´nin golüne karşılık veremed

Menemen Tekledi

Menemen Tekledi.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´un şampiyon adayı İnegölspor´a diş geçiremedi. Yaptığı transferlerle dikkat çeken sarı-lacivertliler Gökhan Ünal´ın bir gol atıp bir de penaltı kaçırdığı maçta Emre´nin golüne karşılık veremedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup´ta zirveye oynayacak yepyeni bir kadro kuran ve gözünü yükseğe çeviren Menemen Belediyespor ilk maçında İnegöl´e diş geçiremedi:

1-1. Evsahibi ekip 10. dakikada Gökhan Ünal´la öne geçti. Mert Hakan´ın sağdan yerden ortaladığı topa altıpasta Gökhan Ünal dokundu: 1-0. 33´te Cenk´in ara pasıyla buluşan Mert Hakan kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu üstten auta yolladı. 45+2´de İnegölspor skora denge getirdi. Emrah´ın pasında sol çaprazdan ceza sahasına sızan Emre Okur sert bir şutla kaleci Bayram´ı çaresiz bıraktı:1-1. 56´da Menemen penaltı kaçırdı. Erman´ın ortasında İnegölspor´dan Emrah ceza sahasında topa elle dokununca hakem beyaz noktayı gösterdi. Gökhan Ünal´ın atışında kaleci Şener gole izin vermedi.60´da Emre ortaladı, Kemal topu boş kale yerine dışarı gönderdi. 78´de Kemal´in sağdan çevirdiği topa Hacı Mustafa altıpas üzerinden vurdu, Efe´nin son anda araya girmesiyle meşin yuvarlak kornere çıktı. 90´da Yasin´in yaklaşık 25 metreden çektiği şutta top auta çıktı. Karşılaşma bu skorla bitti.

Yeniler Siftah Yaptı

Teknik direktör Suat Kaya sezonun ilk maçında 8 yeni transferi kadroya alırken 5´ini ilk 11´de görevlendirdi. Bayram Olgun, Gökhan Sinanoğlu, Mert Hakan Yandaş, Cenk Yılmaz ve Gökhan Ünal ilk 11´de görev yaparken, Erman Kılıç sonradan oyuna dahil oldu. Menemen´de 17 yaşındaki Jiyan Yavuz 18 kişilik kadroya alınırken Tayfur Emre´de sonradan oyuna girenler arasındaydı.
Menemen Belediyespor´da sakat olan Mazlum ile geçen sezondan cezası nedeniyle Ertuğrul kadroya alınmadı. Hazır olmayan son transfer İbrahim Dağaşan da kadroda yoktu.

Tribünler doldu

Menemen Belediyespor taraftarları maça büyük ilgi gösterdi. Kaliteli transferlerle şampiyonluk havasına giren evsahibi ekibi binin üstünde taraftarı destekledi. İlçe bandosu da müzikleriyle seyircileri coşturdu. Menemen Belediyespor´un yeni teknik adamı Suat Kaya, İnegölspor maçıyla ilk resmi maçına çıktı. Kaya maçtan önce konuk ekip teknik direktörü Osman Özdemir´in yanına giderek başarı dileğinde bulundu. 2010-2012 arasında 3. Ligde aynı grupta yer alıp 4 kez karşılaşan iki ekipten Menemen Belediyespor sahadan 3 kez galip ayrılırken İnegölspor ise bir kez güldü.

Gökhan Ünal boş geçmedi

Menemen´in Karşıyaka´dan transfer ettiği 34 yaşındaki golcüsü Gökhan Ünal ilk maçında bu sezonun ilk golünü attı. Profesyonel futbolculuk kariyerindeki 428. maçına çıkan tecrübeli oyuncu liglerde 147. golüne imza attı. Gökhan Ünal gol mutluluğunu taraftarlarıyla paylaştı. 2005-2006 sezonunda Süper Lig´de Kayserispor formasıyla 25 gol atarak gol kralı olan Gökhan, 15 kez de A Milli Takım forması giydi ve 2 de gol attı.

MENEMEN BELEDİYESPOR:BAYRAM(6) EFE (6) MUSTAFA (5) MERT HAKAN(6) GÖKHAN ÜNAL(6) ERSİN (5) (JİYAN YAVUZ 63.dk)(5) ÖZKAN (4) (ERMAN KILIÇ 46.dk)(6)YASİN(5) MURAT  (5) CENK(5) TAYFUR EMRE 76.dk (5) GÖKHAN  (4)

İNEGÖLSPOR:ŞENER (6)RECEP (6)LİDER(7)KEMAL(6)BİLAL(5)OĞUZ (6)EMRAH(6)HACI MUSTAFA(6)(BERKAY (6)ÖMÜRCAN(6)(İSMAİL (6)EMRE OKUR (5)EMRE AKTAŞ (5)(EREN)(5)

SARI KARTLAR: MENEMENSPOR ERMAN, YASİN ? İNEGÖLSPOR:LİDER,EMRAH,EMRE,RECEP OĞUZ

GOLLER GÖKHAN ÜNAL DK10 (MENEMENSPOR) EMRE OKUR DK45 (İNEGÖLSPOR)

 

 

HABER: ERHAN ÖZALP

 

 

 
Usumu Ailesi´nin Mutlu Günü
 
Menemen´den Manisa istikametine giden trenler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen Belediyespor transferde hız kesmiyor
Menemen Belediyespor transferde hız kesmiyor
Hazırlıklarda sona doğru
Hazırlıklarda sona doğru
Mazlum ameliyat oldu
Mazlum ameliyat oldu
Asarlık Minikler Turnuvası
Asarlık Minikler Turnuvası
?Fenerbahçe Sevdalısıyız?
?Fenerbahçe Sevdalısıyız?
Şanssızlık?
Şanssızlık?
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Menemenspor Tam Gaz
Menemenspor Tam Gaz
Dünya Şampiyonası´na gidiyorlar
Dünya Şampiyonası´na gidiyorlar
Menemen Belediyespor transferde hız kesmiyor
Menemen Belediyespor transferde hız kesmiyor
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın