Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
16 Aralık 2014 Salı - 09:09

Menemen'le deplasman güzel…0-2

Menemen'le deplasman güzel…0-2

Menemen le deplasman güzel…0-2

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup`ta mücadele eden Menemen Belediyespor deplasmanda zirve yolundaki önemli rakiplerinden birisi olan Yeni Malatyaspor’u Haluk’un 2 golüyle mağlup ederek liderle arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.

Yaklaşık 10 bin seyircinin izlediği maça Sarı Lacivertliler hızlı başladı.

17. dakikada Ersin’in sert şutunda top kaleci Şener’den oyun alanına döndü. Topu takıp eden Haluk yerden düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1.

25. dakikada soldan Hüseyin Kar’ın taşıdığı top İrfan’ın önünde kaldı. İrfan 4 oyuncuyu oyundan düşürüp önünü açtı. Topu penaltı noktasından kaleye gönderdi ancak top dışarı gitti.

İlk yarının son dakikasında Yeni Malatyaspor’da Serkan Çalık’ın ceza sahasına girerken yerde kaldı ancak penaltı itirazları sonuç vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

65. dakikada Yeni Malatyaspor’un tüm hatlarıyla ileriye çıktığı bir anda Menemen Belediyesporlu Ferit`in uzaklaştırdığı topu iyi takip eden Haluk topu Yeni Malatyaspor ağlarına bıraktı: 0–2.

Maçın bitiş düdüğüyle itirazlarına devam eden Yeni Malatyasporlu Koray ikinci sarı karttan sonra kırmızı kart gördü.

 

“Takım her geçen gün iyiye gidiyor”

Maç sonunda basın açıklaması yapan Teknik Direktör Erhan Özalp, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Özalp, "Zor bir maç oldu. Benim takımımla birlikte 9. maçım. Çok genç bir takımız ama iyi gidiyoruz. 2. Lig`e bu yıl çıktık. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Genç bir kadroya sahibiz. En yaşlı oyuncumuz 28 yaşında. Önce iyi oyun diyoruz. Centilmence bir tablo ortaya çıksın istiyoruz. Tabi ligin sonunda bu bizi nereye götürür; bunu yüce Rabbim bilir" dedi.

Özalp, 36 yıl sonra Malatya`ya geldiğini anımsatarak, "36 yıl önce burada Denizlispor`un takım kaptanı olarak mücadele ettim. O maçı da 2-0 kazanmıştık. Bugün Menemen Belediyespor`un Teknik Direktörü olarak buraya geldim ve yine 2-0 kazandık" ifadelerini kullandı.

 

"Hayatımda yapmadığım şeyleri futbolcularıma yaptırmam"

Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin `Her şey galip gelmek midir? Menemen Belediyespor`un bugün ortaya koyduğu futbol sizi mutlu etti mi?` sorusuna ise "Ben takımımı hazırlarken hiçbir zaman futbolcularıma `yatın, kalkın, zamana oynayın` demem. Benim takımımda 20 yaşında 4-5 futbolcu var. Bu futbolcular ilk kez bu kadar seyirci önünde maça çıktı. Takımın yarısından fazlası ilk kez bu atmosferde maç oynadı. Bizim stadımız küçücük, taş çatlasa bin 500 kişi olur. Ama burada ısınırken bile müthiş bir tezahürat vardı. 15 yaşından beri futbolun içerisindeyim, futbolcu ve teknik adam olarak 40 yılın üzerinde lisansiyeyim. Hayatımda yapmadığım şeyleri futbolcularıma yapın demem” dedi.

 

Kaleci Onur’a basın mensuplarından çirkin tavır

Karşılaşmanın oynandığı esnada kale arkasında bulunan gazeteciler tarafından kendisine sebepsiz hakaret edildiğini ifade Onur, gazetecilere, ’Allah’tan korkun. Sizi Allah’a havale ediyorum’ dedi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte galibiyeti kutlayan kaleci Onur, sık sık diyaloğa girdiği 2 gazetecinin kendisini durdurması üzerine sinirlendiğini ifade etti.

Gazeteciler, güvenlik güçleri tarafından soyunma odası girişinden uzaklaştırılırken, Onur da arkadaşlarının yanına gitti.

Konu hakkın konuşan Onur, “Bana küfür eden hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum dedim. Ben tünele yöneldiğimde bana küfür etmeye devam ettiler. Tahminimce bu insanlar buraya gelen rakip takımların kalecilerinin konsantrasyonunu bozmak için görevlendirilmiş insanlar. Gazeteci olduklarına inanmıyorum” dedi. 

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

Stat: İnönü

Hakemler: Ercan Hellaç, Metin Cebeci, Tuğrul Akkoyun

Yeni Malatyaspor: Şener, Koray, Ali, Serkan, Ramazan, Hüseyin, Onur Acar (Dk. 68 Fatih), İrfan, Ferit, Onur Kalafat (Dk. 79 Ersin), Aydın (Dk. 26 Emrah)

Menemen Belediyespor: Onur Bulut, Murat, Veli, Efe, Yasin, Samet, Ersin, Ercüment Eray (Dk. 57 Semih), Ömer, Mithat (Dk. 70 Hakan), Haluk (Dk. 79 Tayfur)

Goller: Dk. 17 ve 63 Haluk (Menemen Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Ercüment Eray, Dk. 85 Onur Bulut, Dk. 90 Hakan (Menemen Belediyespor), Dk. 75 Şener (Yeni Malatyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 90+5 Koray (Yeni Malatyaspor)

 
Menemen'de trafik kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı
 
Mardinliler'den Başkan Şahin'e ziyaret
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Foça Genç Bayan Voleybol Takımı,  Yarı Final Grubuna Yükseldi
Foça Genç Bayan Voleybol Takımı, Yarı Final Grubuna Yükseldi
 Taşkın, kendi kendine hayal kurmuş”
Taşkın, kendi kendine hayal kurmuş”
Menemen evinde rahat etti : 2-0
Menemen evinde rahat etti : 2-0
Menemen bu sefer yapamadı: 3-1
Menemen bu sefer yapamadı: 3-1
Menemen bildiğiniz gibi: 1-1
Menemen bildiğiniz gibi: 1-1
Menemen Belediyespor 3 puan için sahada
Menemen Belediyespor 3 puan için sahada
Menemen deplasmanda güzel: 0-1
Menemen deplasmanda güzel: 0-1
Foça Belediyesi, Sporcu Gençlerin Yanında
Foça Belediyesi, Sporcu Gençlerin Yanında
Çiğli Belediye Spor 2 - Foça Belediye Spor 0
Çiğli Belediye Spor 2 - Foça Belediye Spor 0
Menemen beraberliğe abone 2-2
Menemen beraberliğe abone 2-2
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın