Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
24 Ağustos 2015 Pazartesi - 08:00

Menemen´den teröre bayraklı tepki

Son günlerde yeniden ülke gündeminin ilk sırasına oturan terör saldırılarına karşı tepkisini, Menemen´in ana caddelerini Türk Bayrakları ile donatarak ortaya koyan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; birlik ve beraberliklerini gösterme

Menemen´den teröre bayraklı tepki

Son 45 günde terör örgütlerince kurulan hain pusular ve saldırılar sonucunda 55 güvenlik görevlisinin şehit olduğuna dikkat çeken Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ?Son 45 günde 55 polis ve askerimiz hain saldırılar sonucunda şehit olmuştur.  Yurdun dört bir yanından yükselen şehit acısı tüm Türkiye´yi sararken; şehitlerimiz, arkalarında yetimler, gözü yaşlı ana babalar, eşler bırakmıştır. Her ne gerekçeyle olursa olsun terör olaylarına katılan ya da destek verenleri nefretle kınıyoruz? dedi.

Menemen´de örnek birliktelik?

Belediye hizmet binaları ve ilçe merkezindeki caddeleri Türk Bayrakları ile donatarak, yaşanan hain saldırılara karşı Menemenlilerin tepkisini ortaya koymak istediklerini söyleyen Başkan Tahir Şahin; ?Hain pusularda şehadete yürüyen şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yeni şehit haberleri duymamak için, özellikle şu günlerde her zamankinden daha da çok birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekmektedir. 17 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğüm Menemen´de, yurdun dört bir yanından farklı inanç ve kültürlere sahip hemşehrilerimiz barış ve huzur içerisinde yaşıyor. Bu birlik sayesinde Menemen her geçen gün daha da gelişiyor, güzelleşiyor. Menemen´de yakaladığımız bu örnek birlikteliğin tüm Türkiye´de yaşatılması gerekiyor. Terörün panzehiri, birlik ve beraberlikten geçer? diye konuştu.

Başkan Şahin´den ?BAYRAK? çağrısı?

Son günlerde yeniden ülke gündeminin ilk sırasına oturan terör saldırılarına karşı Menemenlilerin birlik ve beraberliğini göstermek amacıyla,  tüm hemşerilerine ev ve işyerlerini bayraklarla donatma çağrısında bulunan Başkan Tahir Şahin; ?Alevi- Sünni, Türk-Kürt, Laz-Boşnak-Çerkez demeden, barış ve huzur içerisinde Menemen´de kardeşçe yaşamayı başarmış tüm hemşerilerimin barışa olan inancının sonuna kadar sürmesini temenni ediyorum. 19 Ekim 2011´de,PKK´nın hain saldırılarıyla, Hakkari´nin Çukurca İlçesi´nde 24 askerimizin şehit düşmesi sonrasında Menemen´de düzenlediğimiz ?Teröre Lanet Yürüyüşü´ne 20 bin kadar hemşerimiz destek vermişti. Bugün de aynı duyarlılığı hemşerilerimizden bekliyor, hain saldırılara tepki olarak tüm hemşerilerimi evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyorum? ifadelerini kullandı.

Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet?

Her bir karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatanımızı içten ve dıştan bölmek isteyen şer güçlerin dün olduğu gibi bugün de işbaşında olduğunu ifade eden Başkan Şahin açıklamalarına şöyle devam etti;?Kanlairfanla kurduğumuz Cumhuriyetimize bu gün de saldırılar devam ediyor. Bu şer güçler, dün nasıl bu ülkeden bir karış toprak alamadıysa, bugün de yarın da alamayacaklar. Çünkü biz öyle inançlıyız ki; tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet altında yaşayacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Aziz Şehitlerimizin emanetine sonsuza değin sahip çıkacağız.?

Haber Merkezi

 

 

 
Menemen Çömlekçiliği KINALI ELLER YAZI DİZİSİ -!
 
Foça´da Suriyeli Kaçak Faciası: 2 Ölü-15 Yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Adı üstünde CANAVAR
Adı üstünde CANAVAR
Sahil Bulvarı´na güneş enerjili aydınlatma
Sahil Bulvarı´na güneş enerjili aydınlatma
Foça Sahillerinde 45 Kaçak Yakalandı
Foça Sahillerinde 45 Kaçak Yakalandı
MODERN GEMİYE İLKEL BİNİŞ
MODERN GEMİYE İLKEL BİNİŞ
Çobanın Bayramı
Çobanın Bayramı
Menemen´den 42 Kişi Hacca Gidecek
Menemen´den 42 Kişi Hacca Gidecek
17 Ağustos Unutulmadı
17 Ağustos Unutulmadı
KOKUDAN DURULMUYOR
KOKUDAN DURULMUYOR
Baz İstasyonunda Hukuk Kazandı
Baz İstasyonunda Hukuk Kazandı
Esnafın telif kabusu sona erdi?
Esnafın telif kabusu sona erdi?
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın