Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
23 Nisan 2019 Salı - 13:20

Menemen´i 23 Nisan Coşkusu sardı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 9 Eylül İlkokulu´nun düzenlediği ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı?, renkli görüntülere sahne oldu. 3 yabancı ülke, OÇEM ve Menemen´den öğrenciler, gösteriler

Menemen´i 23 Nisan Coşkusu sardı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 9 Eylül İlkokulu´nun düzenlediği ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı?, renkli görüntülere sahne oldu. 3 yabancı ülke, OÇEM ve Menemen´den öğrenciler, gösterileriyle büyük alkış topladı.

 

Menemen Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Tören Programı´nda ; Ukrayna, Gürcistan, Bulgaristanlı öğrenciler, OÇEM ve 9 Eylül İlkokulu´ndan öğrencilerle birlikte aynı sahneyi paylaştı.

 

İzmir Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Ethem Çağcı, Menemen Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz , Siyasi Partilerin Temsilcileri, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Hakan İncili, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, Muhtarlar ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.

 

Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz ? Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz törenimize geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle birlikte burada olmanın kıvancı içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919´da silah arkadaşlarıyla beraber Samsun´a hareket ederek ulusal bağımsızlık ve mücadelemizin temelini atmıştır. Bunun akabinde gerçekleştirilen Erzurum ve Sivas kongreleriyle vatanımızın kurtuluşu, birlik ve beraberliğimizin devamı için canlarını siper ederek evlatlarımıza, bizlere ve kendilerinden sonra gelecek olan nesillere bu ülkeyi hediye etmişlerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk her fırsatta özgürlüğü dile getirerek büyük gayretlerle al bayrağımızı için canlarını feda ederek, kanlarıyla bayrağımıza rengini verdikleri bu memleketi geleceğin liderleri olan çocuklarımıza hediye etmiştir. Kendileri şunu çok iyi biliyorlardı ki; bir ülkenin bir vatanın bağımsızlığı ve egemenliği her şeyin üzerindedir.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk gelecekte Cumhuriyet´i o günün küçükleri ertesi günün büyükleri ve liderleri olan çocuklarımıza emanet etmiştir. Yeryüzünde ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan´ı gurur duyduğu çocuklarımıza armağan etmiştir. Vatanın, milletin, memleketin ve bayrağımızın teminatı yarınlara güçlü bir şekilde hazırlanacak olan, yüzlerinde tebessüm gönüllerinde hoşnutluk ve iman olan çocuklarımızın elindedir. Onlar bugün bu vatana hizmet edebilmek için ellerinden geldiğince gayretli bir şekilde çalışacaklardır. Bu ülkeye, millete ve Albayrak´a canlarının sonuna kadar sahip çıkacaklardır. Biz bugün burada çocuklarımızın gönlünden geçen hoşnutluğu tüm ülkenin her köşesinde şenlik içerisinde dünyanın dört köşesinden Türkiye´ye misafir ettiğimiz öğrencilerle kutlamaktayız. Bugün Menemen´imizde de Bulgaristan´dan, Ukrayna´dan ve Gürcistan´dan gelen evlatlarımızı misafir etmekteyiz. Türkiye´deki bütün çocuklarımızın coşkusuna onlarda iştirak ederek bizimle burada olacaklardır. Bu ülke çok büyük gayretler ve emeklerle bu günlere gelmiştir.  Ben bugün burada Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. Gerek onlarla gerek onlardan bu güne kadar da hayatlarını bedenlerini siper ederek bu ülke içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde yaşamamıza vesile olan gazilerimizi de saygı ve şükranla anıyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize bayram öncesi temsili olarak makamlarımızı da teslim ettik. Bu onlara olan güvenimizi onların da bu ülkeye olan sadakatini ülkemize göstermesinin bir vesilesidir. Bu vesile ile bizler onların eğitilmesi, mutlu bir şekilde yaşayacakları bir ülkenin oluşturulması, vicdanı hür, ahlaki sorumluluklarının bilincine varan, söyledikleriyle yaptığı birbirinin aynısı olan, okuduğunun amelleriyle dile getiren, bu ülkenin muasır medeniyetler seviyesine hatta onun da üzerine çıkarabilecek olan evlatlarımızın bu coşkusunu hep beraber paylaşıyoruz. Buraya gelerek çocuklarımızı yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum.? dedi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Koşusu ödüllerinin takdimiyle başlayan ve sonrasında 9 Eylül İlkokulu, OÇEM ve Misafir ülke çocuklarının gösterileriyle devam ederek yaklaşık 2 saat süren 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği´nde yöresel halk oyunları, çocuk şenliği gösterilerinin yanı sıra şiirler de okundu. 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, çocukların bayramına büyük mutluluk ve neşe kattı.

 

Haber: Gökay ÖZALP

 

 
Oto Alım Satımda BELGE dönemi başlıyor!
 
Aslan ve Yılmaz Ailelerinin Mutlu Günü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Oto Alım Satımda BELGE dönemi başlıyor!
Oto Alım Satımda BELGE dönemi başlıyor!
Ulukent´te Ölümlü Kaza
Ulukent´te Ölümlü Kaza
ESTETİK DİŞ HEKİMLİĞİ
ESTETİK DİŞ HEKİMLİĞİ
ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN CİNSİYETİNİ BİLMEK
ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN CİNSİYETİNİ BİLMEK
GELECEĞİN LOJİSTİKÇİLERİNDEN TEKNİK GEZİ
GELECEĞİN LOJİSTİKÇİLERİNDEN TEKNİK GEZİ
?Türk Beyin Takımı´na girme yolunda emin adımlarla ilerliyor
?Türk Beyin Takımı´na girme yolunda emin adımlarla ilerliyor
Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı  Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Operasyonuna İmza Attı
Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Operasyonuna İmza Attı
Nasıl bir dünya istiyoruz?
Nasıl bir dünya istiyoruz?
DİŞ ETİ RENKLENMESİ
DİŞ ETİ RENKLENMESİ
ZEUS SUNAĞI BERGAMA YERİNE BERLİN´DE OLUR MU?
ZEUS SUNAĞI BERGAMA YERİNE BERLİN´DE OLUR MU?
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın