Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
30 Ocak 2015 Cuma - 09:43

Saadet Partisi'nden gündeme dair basın açıklaması

Saadet Partisi İzmir Başkan Yardımcısı Orhan Yıldırım ve İl Müfettişi Burhanettin Barbak, İlçemize gelerek çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası İlçe binasında partililer ve İlçe Yönetimi ile buluşan YÄ

Saadet Partisi nden gündeme dair basın açıklaması

Saadet Partisi İzmir Başkan Yardımcısı Orhan Yıldırım ve İl Müfettişi Burhanettin Barbak, İlçemize gelerek çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen Halkla Kucaklaşma Programını kapsamında Menemen’e gelen İzmir Başkan Yardımcısı Orhan Yıldırım ve İl Müfettişi Burhanettin Barbak 3 günlük program dahilinde Sivil Toplum Kuruluşları ve halk ile buluştu.

Ziyaretler sonrası partililerle ilçe binasında kahvaltıda bulunan Yıldırım ve Barbak, basın açıklamasında bulundu.

Yaklaşık 4 ay sonra Genel Seçimler yapılacağı hatırlatan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Orhan Yıldırım, “Her seçim önemlidir, bu seçim çok daha önemlidir. Saadet Partimiz ülkemiz ve milletimiz açısından tarihi öneme sahip seçimler sebebiyle yoğun bir çalışma ve hareketlilik içindedir. Halkla kucaklaşma programı da bu çalışmaların en önemlilerindendir” diye ifade etti.

“Bakanlar toplum vicdanında aklanmadı”

Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada meydana gelen sosyal, siyasal ve ekonomik olayları da değerlendiren Yıldırım; “Hafta içinde AKP`li dört eski Bakan hakkında Yüce Divan`a şevkleri hakkında mecliste oylama vardı. Kanaatimizce en ufak bir şüpheye ve şaibeye mahal bırakmamak için dört eski bakanın Yüce Divana, yani Anayasa Mahkemesinin huzuruna çıkarılması gerekirdi.Eğer suçlu değillerse yüksek mahkemenin huzuruna giderek aklanacaklardı. Bu süreç yaşanmadığından şüpheler devam edecektir ve bakanlar toplum vicdanında aklanmamışlardır.

Gündemdeki bir diğer konu; Paris`te geçtiğimiz hafta bir dergiye yapılan provokatif saldırıdır. Saldırı ve sonrasında yaşananlar sonucu 20`ye yakın kişi ölmüştür.

Saadet Partisi olarak bu gibi saldırı olaylarını tasvip etmediğimizi her vesile ile ifade ediyoruz. Bu saldırıyı kınadığımız gibi Müslümanların kutsalına her türlü hakaretin yapılmasını ve bu durumun bir düşünce özgürlüğü olarak takdim edilmesini de kınıyoruz.

“Kalkınma ancak Sanayileşme ve Teknolojide yapılacak hamle ile olur”

AK Parti`nin 12 yıllık iktidarı döneminde olumlu icraatlar olarak algılanan Anayasa Referandumu, Askeri Vesayeti kaldırmaya yönelik adımlar, darbe ve darbecilerle mücadele sürecinde dün büyük başarı diye yapılanların bugün nasıl değiştirildiğini ibretle izliyoruz. Yollar, hastaneler, havalimanları, hızlı tren, sağlık hizmetlerindeki yenilikler, TOKİ vasıtasıyla vatandaşı ev sahibi yapma gibi hizmetler, hükümetlerin yapması gereken gündelik hayatı kolaylaştıran icraatlardır.

"Biz yol yaptık, kalkındık/` diyorlar. Ancak yol yapmakla kalkınma olmaz. Kalkınma ancak Sanayileşme ve Teknolojide yapılacak hamle ile olur. Dünya çapında marka olmuş firmalara sahip olmakla, yerli otomobilini, yerli uçağını, tankını yapmakla, bilişim teknolojisinde dünya ile yarışla olur. Kısacası üretimle, üretimi artırmakla olur."

SaadetPartisi olarak çözüm önerilerimizi şöyle sıralayabiliriz. Önce ahlak ve maneviyat diyoruz.

Ahlaki ve Manevi değerler, eğitimin her kademesinde ele alınmalıdır.

Sanayi ve Kalkınma hamlesi başlatılmalıdır. Üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomi uygulanmalıdır.

Ekonominin bünyesindeki faiz mikrobundan kurtularak, faizsiz ekonomik düzene geçilmelidir. Devlet-Millet kaynaşması sağlanmalıdır. Kamplaşma, kutuplaşma ve kavgaya son verilmelidir. ``Herkese Refah" anlayışıyla ülkenin imkanlarından herkesin adaletli bir paylaşımla faydalanması sağlanmalıdır. Bütün çalışanlara, işçiye, memura, emekliye, engelliye insanca yaşama imkanı sağlanmalıdır.

Şahsiyetli Dış Politika, Lider Ülke Türkiye ideali ile bağımsız politika uygulanmalıdır. Bunun için güçlü ekonomiye sahip olmamız gerekir.

Ülkemizde ve Dünya`da Huzur, Barış ve Kardeşliğin hakim olması için Hak ve Adalete dayalı Yeni Bir Dünyanın kurulması gerekir.

Biz inanıyoruz ki bütün vatandaşlarımız çok daha güzel bir Türkiye`de yaşama hakkına sahiptir ve inşallah Saadet Partisi iktidarında buna kavuşacaktır” dedi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 
GÜLER” Ödüle Doymuyor
 
Ali Kemer`i Arşivinden
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
MHP Menemen'de   Ahmet Emekli kazandı
MHP Menemen'de Ahmet Emekli kazandı
  Cesur Bir Kez, Korkak Bin Kez Ölür”
Cesur Bir Kez, Korkak Bin Kez Ölür”
MHP eski il yöneticisi-işadamı Yılmaz Karslı:
MHP eski il yöneticisi-işadamı Yılmaz Karslı:
Başkan Şahin;  Milletvekilliğine aday değilim”
Başkan Şahin; Milletvekilliğine aday değilim”
Süreç güçlü bir siyasi iradeyle sürüyor
Süreç güçlü bir siyasi iradeyle sürüyor
AB büyük bir iradeyle çözüm sürecini destekliyor
AB büyük bir iradeyle çözüm sürecini destekliyor
 Türk kadını haklarını Atatürk sayesinde aldı”
Türk kadını haklarını Atatürk sayesinde aldı”
Mithat Çetin'e İkinci Defa Görev Verildi
Mithat Çetin'e İkinci Defa Görev Verildi
Menemen Belediye Başkanı Şahin:  Önseçim olmazsa olmaz”
Menemen Belediye Başkanı Şahin: Önseçim olmazsa olmaz”
CHP Parti Meclisi Üyesinden Örgüte Ziyaret
CHP Parti Meclisi Üyesinden Örgüte Ziyaret
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın