Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
14 Kasım 2014 Cuma - 09:44

Teknik Direktör Erhan Özalp, Menemen, bölgenin en güçlü altyapısına sahip olacak”

Menemen Belediyespor'u 2007-2009 yılları arasında çalıştıran ve 18 yıl aradan sonra 3. Lige çıkartan Erhan Özalp, Menemenlilerin gönlüne taht kurmuştu. 2014-2015 sezonun 9. haftasında yeniden takımın başına geçen Özalp, A takımı ça

Teknik Direktör Erhan Özalp,   Menemen, bölgenin en güçlü altyapısına sahip olacak”

Sarı lacivertli renkleri sevmiş ve desteklemiş tüm taraftarların kalbinde ayrı bir yeri var Erhan Hocanın. 2007-2008 sezonunda takımı Amatör kümeden 3. Lige çıkartmasının payı büyük bu sevgide. İşte bu nedenden ötürü Menemenliler ‘İmparator’ diyorlar Erhan Hocaya.

Menemen’in Sesi Gazetesi olarak tesislerde ziyarete gittiğimiz Erhan Hoca’nın yaptığı birkaç değişiklik hemen göze çarpıyor. Yöneticilerin bulunduğu ve üst katında futbolcuların kaldığı binanın merdivenlerine, herkesin görebileceği bir yere Hoca tarafından bir yazı asılmış. Yazıda sadece sporcuların değil, yöneticisinden malzemecisine bütün herkesin tek yumruk olması, bir bütün olarak hareket etmesi gerektiğini yazıyor. Erhan Hoca’nın kulübe kazandırmaya çalıştığı en büyük özellik bu. Tek yumruk olmak…

Diğer bir değişiklik ise geçmişte bu takımda oynamış, şimdilerde ise A Milli Takıma kadar çıkmış futbolcuların, sarı lacivertli formayla çekilmiş fotoğraflarının kulüp binasının çeşitli yerlerine asılması. En büyük örnek ise 2002-2007 yılları arasında Menemen’de top koşturmuş, şimdilerde ise A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Brezilya ve Kazakistan maçları kadrosuna çağırılan Menemenli Harun Tekin olsa gerek. Menemen Belediyespor altyapıdan yetişen Tekin, bu sezon Bursaspor kalesini 10 maçta korudu ve kalesinde 9 gol gördü. Bu başarısı onu Milli Takıma yükseltirken, Menemen Belediyespor altyapısında Onursal Başkan Tahir Şahin ve Teknik Direktör Erhan Özalp ile birlikte çektirdiği takım fotoğrafı kulüp binasının duvarlarını süsleyecek. Böylece altyapıdaki futbolcular, rol model olarak alabilecekleri ağabeylerinin bu sahadan geçerek büyük kulüplere gittiğini görme fırsatı olacak.

Hocanın çalışkanlığı, yeniliklere açık olması, vizyonu, futbola bilimsel yaklaşımı, klasik teknik direktör profilinin dışında kalan yanları. Mesela, takımın ilk maçı sonrası oyunculardaki eksiklikleri görmek amacıyla tüm takıma tam teşekküllü kan testi yaptırarak gelen sonuçlara göre doktor kontrolünde ilaç takviyesi yapılmaya başlanmış.

 

“Altyapımızı güçlendireceğiz”

Tesislerde bir araya geldiğimiz Erhan Özalp, 2009 yılında Menemen’den ayrıldıktan sonra yeniden yuvasına dönmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “O dönemde yarım bıraktığım işlerimi tamamlamak için bugün yeniden bu göreve geldim. Benim için en önemli konu altyapı. Bugün çocuklarımız altyapı çalışmaları için İzmir’e gidiyor. Umarım yaptığımız çalışmalar sonunda bu çocuklarımızı Menemen Belediyespor altyapısında tutmanın yanı sıra İzmir’de altyapımıza oyuncular da dahil edebilecek duruma geleceğiz. Hedefimiz bölgenin en güçlü altyapılarından birisi oluşturmak” dedi.

 

“Menemen’e borcum var…”

Yapılan işlerin temelinin sağlam olması gerektiğini belirten Özalp, bu şekilde yapılmayan işlerin günü kurtarma adına yapılmış işler olduğunu söyleyerek, “Menemen Belediyespor’da tribündeki taraftardan Onursal Başkanımız Tahir Şahin’e kadar hepimiz tek yumruk olarak temelleri sağlamlaştıracağız, birlik ve beraberliği pekiştireceğiz. Bugün oyuncularımızın kan sonuçları geldi. Gerekli takviyeleri yaparak, antrenmanları ona göre şekillendireceğiz. Herkes her şeyi bilemez. Bizim de bilemediğimiz şeyler vardır. Okuyup araştırarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Benim Menemen’e borcum var. Bu borcu kapatmak için elimden gelen her şeyi yapacağım…” dedi.

 

“Her maçı tek maç olarak düşünüyoruz”

Takımın başında çıktığı 3 maçta 7 puan aldıklarını hatırlatan Özalp, “Kadroda sadece Mazlum ve Murat’ı geçmişten tanıyorum. Takımı tanımak için gece gündüz çalışıyorum. Tokat maçı bizim için bir milattı. İyi oynayarak kazandığımız bir maçtı. Yavaş yavaş takımı tanıyorum ve kadro seçimlerini ona göre şekillendiriyorum. Bütün rakip takımlara saygımız var. Fakat maça kazanmak için çıkacağız. Önümüzdeki her maçı tek maç olarak düşünüyorum ve oyuncularımın da böyle düşünmesini istiyorum. Kartal maçını tüm Menemen için oynayıp kazanacağız” dedi.

Haber: Ali Rıza KEMER – M. Hulusi YILMAZ

 
MENBADER'den geleneksel aşure yarışması
 
Zübeyde Hanım Eczanesi Hatıralarında Vefa İnsanı Ecz. Zübeyde Yiğitalp
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Amatör Sporcular Allah'a Emanet
Amatör Sporcular Allah'a Emanet
Menemen Belediyespor deplasman fatihi: 1-2
Menemen Belediyespor deplasman fatihi: 1-2
Kaptan Menderes Korkmaz'dan mesaj:   Sahalara bomba gibi döneceğim”
Kaptan Menderes Korkmaz'dan mesaj: Sahalara bomba gibi döneceğim”
Menemen Belediyespor evde değil…1-1
Menemen Belediyespor evde değil…1-1
Haydi Maça… Menemen, Anadolu Selçuk'u evinde ağırlıyor
Haydi Maça… Menemen, Anadolu Selçuk'u evinde ağırlıyor
Altay kupaya veda etti Altay: 1 - Torku Konyaspor: 2
Altay kupaya veda etti Altay: 1 - Torku Konyaspor: 2
Foça Belediye Spor,  Sezonun İlk 3 Puanını Kazandı
Foça Belediye Spor, Sezonun İlk 3 Puanını Kazandı
Menemen deplasman fatihi: 0-2
Menemen deplasman fatihi: 0-2
Foça Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı İlk Maçında Galip...
Foça Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı İlk Maçında Galip...
Menemen Belediyespor'un Yeni Teknik Direktörü Erhan Özalp
Menemen Belediyespor'un Yeni Teknik Direktörü Erhan Özalp
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın