Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
3 Ağustos 2015 Pazartesi - 08:00

VEDA VE TANIŞMA

İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Trabzon'a atanan Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal ve İzmir-Narlıdere karargahına atanan Menemen Garnizon Komutanı Topçu Albay Ertuğrul Sağlam ile Yeni Garnizon Komutanı Topçu Kıdemli Albay Özgür Nuhut

VEDA VE TANIŞMA

Belediye Tepe Sosyal Tesisleri havuz başında düzenlenen veda ve tanışma yemeğine; Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal ve eşi Arzu Gürdal, 57. Topçu Tugay Komutan Yardımcılığı Kubilay Kışlası Garnizon Komutanı Ertuğrul Sağlam ve eşi, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve eşi Nurdan Şahin, Yeni Garnizon Komutanı Topçu Kıdemli Albay Özgür Nuhut, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Serbülent Sancar ve eşi, geçmiş dönem İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Sezgin, Emniyet Müdürü Kamil Atay, Gaziler, Resmi Dairelerin Amirleri, Oda Başkanları, Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı, Bölge Trafik Müdürü, iş ve cemiyet dünyasından ünlü simalar, CHP ve AKP ilçe başkanları, Ulukent nüveci çiftçilerimizden Nihat Rasim Gündar ve yemeği düzenleyen tertip komitesi başkanı iş adamı Murat Yüksel ve eşi Şükran Yüksel de katıldı.

Veda ve Tanışma Toplantısı

Davetlilerin masalarda yerlerini almasının ardından Tertip Komitesi adına Murat Yüksel, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu durumda şehitlerimize yapılacak en büyük saygısızlık olacağı kanaatiyle müziğin iptal edildiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü, Kaymakamımız Sayın Mustafa Gürdal ve Garnizon Komutanımız Sayın Ertuğrul Sağlam'ın bir başka göreve atanmaları ve yeni Garnizon Komutanımız Özgür Nuhut'un ilçemizde Garnizon Komutanlığı görevine başlaması onuruna düzenlenen veda ve tanışma yemeğine hoş geldiniz.

Şehit Kubilay'ımızın anıtının ve şehitliğimizin kanatları altında, şehit kanı ile sulanmış bu topraklarda yaşayan, biz Menemenliler, minarelerimizde ezan sesi için, özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın timsali al bayrağımızın gönderde ilelebet dalgalanması için bu vatan topraklarında yaşayan bizlerin, huzuru ve güveni için, 24 saat görevi ilke edinmiş güvenlik güçlerimizin varlığı sayesinde huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz. Bu huzur ve güvenin en önemli unsurlarından biri olan 57. Topçu Tugay Komutan Yardımcılığımızın komuta kademesinde nöbet değişikliği var. Değerli Albayımız Ertuğrul Sağlam bir başka beldeyi kanatları altına almak üzere aramızdan ayrılıyor. Güle güle gidiniz Değerli Albayım. Türk Silahlı Kuvvetleri değerli subaylar yetiştiren feyizli bir okuldur. Yeni 57. Topçu Tugay Komutan Yardımcımız ve Garnizon Komutanımız Top. Kd. Albay Sayın Özgür Nuhut ve değerli eşlerinin de Menemenlilere sevgilerinin Menemenimize hizmetlerinin sınırsız olacağına gönülden inanıyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

3 yıla yakın bir süre içerisinde onun ilim ve irfanından faydalanmış olmaktan son derece mutlu ve huzurluyuz. Güle güle gidiniz sevgili Kaymakamım, size en büyük destekçiniz olarak tanıdığımız değerli eşinize ve çocuklarınıza bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyoruz. Onurunuza düzenlenen geceye iştirak ederek aramızda bulunan, mazeretleri nedeni ile aramıza katılamayıp gönüldaşlığını ifade eden tüm dostlarınız ve çalışma arkadaşlarınızın en derin sevgileri, saygıları ve duaları hep sizinle olacaktır” şeklinde veda ve tanışma toplantısının önemini işaret eden bir konuşma yaptı.

Plaket töreni

Konuşmanın ardından Kaymakam Gürdal'a Başkan Şahin plaket takdim ederken ayrıca Menemen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Murat Gürçayır da Garnizon Komutanı Sağlam'a plaket sundu. Giden ve gelen garnizon komutanlarının eşlerine de çiçek takdim edildi.

En derin izler ve anılar bırakan yer Menemen oldu”

Plaket ve çiçeklerin takdiminden sonra duygularını belirtmek üzere söz alan Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal, Yaklaşık 3 yıldır görev yaptığım Menemen'den ayrılma vakti geldi. 3 yıl içinde gücümün yettiği kadar, imkanlar ölçüsünde, aymazlığa varmadan, devlete yakışır bir şekilde hizmet etmeye çalıştım. Hiç kimse arasında ayrım yapmadan, herkese eşit davranarak, devletin şefkat kapısı, kaymakamlık makamının devletin kapısı olduğunu, vatandaşlara her zaman açık olduğunu göstermeye çalıştım. Gücümüz yettiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Gelen arkadaşımız kaldığımız yerden devam edecek. İlçemizde çok güzel bir hükümet konağı yakında bitecek. Menemen coğrafi konumu ve insanı ile çok güzel bir yer. Sizlerin huzurunda bu veda konuşmasını yapmak çok zor. Ailecek Menemen'i ve Menemenlileri çok sevdik. Burada hep dostluk ve yardımlaşma gördük. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. 7 görev yerim içinde en derin izler ve anılar bırakan yer Menemen oldu. Gönlümüz Menemen'de kalarak buradan ayrılıyoruz. Hakkım geçtiyse sizlere hakkımı helal ediyorum. Sizlerin de mutlaka hakkı geçmiştir, helal edin. Trabzon'da bir eviniz var unutmayın” ifadesini kullandı. Ayrıca gelen ve giden Garnizon Komutanları da birkaç cümle ile duygularını belirttiler.

Karadeniz artık Menemen'den sorulur”

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin yaptığı konuşmasında, Bu ülke gerçekten çok büyük ve güzel bir ülke. Ama seçilmiş ama atanmış, bu ülkenin neresinde görev yaparsak yapalım, büyük şeref ve onurdur. Bu ülkenin büyüklüğünü ilk 99 yılında belediye başkanı olduğumda, milletin temsilcisi olarak devletin içine girdiğim zaman daha iyi anladığımı itiraf etmeliyim. Sevgili Kaymakam'ım burada 3 yıl görev yaptı. Gerçekten kimseyi kırmadan dökmeden, hiçbir ayrım gözetmeksizin kapısına gelene en güzel misafirliğini gösterdi. Kendisini Trabzon'a uğurluyoruz. Menemenspor'un Rize-Pazar maçı için Karadeniz'e geleceğiz. Rize-Pazar'a gitmek için Trabzon'dan geçeceğiz. Kaymakamımızı da alacağız ve Menemenspor taraftarlığının en güzel örneğini sergileteceğiz. Bir önceki Kaymakamımız da Ordu'ya gitti. Ordu'yla da maçımız olacak. Demekki Karadeniz artık Menemen'den sorulur diyoruz. Albay'larım keza ordumuza büyük hizmet etmiş. Burada garnizon komutan yardımcılığı yapmak herkese nasip olmaz. Ertuğrul Sağlam Albayıma güle güle diyorum. Uzağa değil Narlıdere'ye yolluyoruz kendisini. Yeni gelen Özgür Albayımız da çok güzel bir insan. Biz de O'na ne gerekiyorsa Menemenliler olarak en güzel yardımlarımızı koymaya çalışacağız. Biz sizleri tanımaktan büyük onur duyduk. Geleniyle gideniyle bu birlik ve beraberliği ortaya koymaya kararlıyız. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra Menemen Kaymakamı Gürdal ve eşi masaları dolaşarak veda yemeğine katılan davetlilerden helallik aldılar. Kaymakam ve Komutanların onuruna düzenlenen veda ve tanışma yemeği sohbet havasında son buldu.

Haber: Gökhan KANER

 
FAZLA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ...
 
Evcil hayvan bakımı için mobil uygulama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
FAZLA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ...
FAZLA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ...
Aylara Göre Tavsiye Edilen Balıklar
Aylara Göre Tavsiye Edilen Balıklar
Bilim İnsanları Menemen'de toplandı
Bilim İnsanları Menemen'de toplandı
Foça seferleri başlıyor
Foça seferleri başlıyor
Askere Gideceklere Uyarı!
Askere Gideceklere Uyarı!
Geçmiş Geleceğin Aynasıdır
Geçmiş Geleceğin Aynasıdır
23 Yaş Altı Dünya Voleybol Şampiyonası`na doğru
23 Yaş Altı Dünya Voleybol Şampiyonası`na doğru
İzmir - Manisa Karayolunda yol çalışması
İzmir - Manisa Karayolunda yol çalışması
Bu aylar çok kritik
Bu aylar çok kritik
KEÇİLER, TOKİ VE ÇOCUK PARKI
KEÇİLER, TOKİ VE ÇOCUK PARKI
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın