Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
23 Haziran 2015 Salı - 09:50

Hastanede Çocuklara Tiyatro

Menemen Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan çocukların yanı sıra hastanede görevli doktor ve personelin çocuklarına, Karşıyaka Karşı Sanat Merkezi” tarafından Dört Köşe Palyaço Tiyatro Gösterisi sergilendi.

Hastanede Çocuklara Tiyatro

 Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Hastane Çocuk Gelişim Uzmanı Demet Gümüş Sevindik şunları ifade etti, Çocuklarımızın hastane ortamına daha rahat uyum sağlamaları, daha keyifli vakit geçirmeleri,  hastaneye, doktora, hemşireye karşı daha güzel duygular beslemeleri amacıyla bu etkinlik yapılıyor. Karşı Sanat Merkezi oyuncularının hastane için gönüllü olarak oynadığı bu oyunun hastanemizde sergilenmesine Karşıyaka Kent Konseyi Çocuk Meclisi eski kurucu başkanı Nuray Sönmez aracılık etti”

Tiyatro gösterisine; Başhekim Op. Dr. Nusret Ayaz, Başhekim Yrd. Op. Dr. Mehmet Kaplangı, hemşireler, doktorlar, veliler ve çok sayıda çocuk katıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren tiyatro gösterisinde çocuklar doyasıya eğlendi. Zaman zaman çocuklar ellerinde balonlarla palyaçolara eşlik etti.

Nuray Sönmez ve Karşı Sanat Merkezi Tiyatrosuna katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.

 

 

 

 

 

 
Basketbolun Kalbi Foça'da Atacak
 
OÇEM'den büyük yenilik
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Celalettin çoktelaş 17 Aralık 2020 Perşembe 15:38

Açıklık getirerek köşe yazarı levent sarsıncı beyin Konusunu anlattığınız a ayrı ayrı eksiksiz sentezleyerek sunduğunuza gençlerimize sahip çıkma duş?ncesi ile çabalarînıza teşekk?r ederim. Esen kalın beyefendi.

Yorumu oyla      0      0  
Emre YILMAZ 10 Aralık 2020 Perşembe 14:08

Masada tek konuşmak kolay olmuyor mu Erhan bey? Eğer ki bir kişi ya da topluluğu hedef alacak şekilde tasarlarsanız konuşmanızı, o kişi ve hedef gösterilen kişilerden cevap gelmeyeceğini beklemek biraz abes kaçmıyor mu? Kaldı ki Mhp ilçe başkanı Bölük, Levent Bey'in yazısında kendisine ve Milliyetçi kesime karşı yazılan yanlış bir şeyler gördü ve cevap verdi. Ama Levent bey gönderiyi kaldırdı. Bu doğru bir davranış mıydı? Masada tek konuşmak istiyorsa, kafasının içindekiler kafasının içinde kalması daha iyi olacaktır. Zira bir kişiyi ya da gruba karşı bir cümle kurduğunuz ve o cümle ağzınızdan çıktığı an; bu etkiye tepki olması kaçınılmazdır. Kimsenin kimseyi tehdit edemeyeceği gibi, kimse kimseyi de zan altında bırakamaz. Değil mi? Levent beyin Duydukları karşısında hepimiz için endişelenmesi gğzel6nir şey ama bunu bir kesime bağlayarak anlatması da o derece yanlış bir şey olduğunu düşünebileceğinizi düşünüyorum. Kaldı ki, öyle bir konuşmanın ardından Mhp'ye kadar gelmesine de gerek yoktu. Başınızı çevirip Chp'ye bakması daha doğru olacaktır. Sonuçta şuan bahsettiği hikayede ki gibi kamu kurumlarına MHP'nin ya da ortağı bulunduğu partinin birilerini getirdiği ya da birilerini görevden aldığına dair bir kanıt yoktur. Ama CHP'de son bir kaç ayda ortaya çıkan hırsızlık, adam kayırma, tecavüz gibi bir çok olayın ortaya çıktığı ve adliyeye intikal ettiği de bilinmektedir. Algı oluşturmaya yönelik yazılan yazılarında pek ahlaklı olduğu da söylenemez, değil mi?

Yorumu oyla      0      0  
Menemenin sesi 10 Aralık 2020 Perşembe 13:41

Bakıyorum hukuki danışmanlık da kariyerinizin bir parçası. Siz de aynı zihniyete hizmet ediyorsunuz. Önce nezaket ve zerafetten bahsedeceksiniz sonra da işinize gelen yorumları paylaşacak gelmeyenleri sileceksiniz.üstüne de eşitlik ve adalet edebiyatı yapıp kendinizce haklı olacaksınız... Yok öyle yağma... Hayalperest yaşantılarınızı herhangi bir kişi veya kurumlara eleştiri niteliğinde kamu oyuna sunarsanız elbetteki muhatabınıda karşınızda bulacaksınız. Levent beye gelincede yazmış olduğu masal köşesindeki algıdan dolayı ilgili kurumdan elbetteki özür dileyecektir... Ayrıca siz de aynı kuruma yapmış olduğunuz iktidar yanlıları tehdit ve hakaret kelimelerinden dolayı özür dileyeceksiniz. Kuruma hedef tutulan eleştiri oklarını kamu nezdinde menemen halkı elbette mukayese edecek sizlerde nasibinizi alıcaksınız. Bizler sadece menemenin değil bütün TÜRK DÜNYASININ Derdiyle dertlenip sıkıntılarıyla bizzat yakından ilgileniyoruz... Size de gelince elbette bir çay içeceğiz... Bizdeki hoşgörüyü tevazuyu mütevazı ve samimiyeti bütün sıcaklığıyla yüreğinizde hissedeceksiniz... SAĞLIKLA kal menemenin sesi....

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
İzmir`de deniz arkeolojisi araştırma merkezi açıldı
İzmir`de deniz arkeolojisi araştırma merkezi açıldı
Efes`te UNESCO için geri sayım
Efes`te UNESCO için geri sayım
Kaçıranlar Merkez Sergisini Bekleyecek
Kaçıranlar Merkez Sergisini Bekleyecek
Yeni Foçalı Amatör Ressamlar
Yeni Foçalı Amatör Ressamlar
ADD Elif Orhan'la Devam
ADD Elif Orhan'la Devam
 MENEMEN'DE HIDRELLEZ Umut Kapısı Hıdır Dede
MENEMEN'DE HIDRELLEZ Umut Kapısı Hıdır Dede
MEBET Yarın   Paşalar” gibi geliyor
MEBET Yarın Paşalar” gibi geliyor
Çanakkale 'açık hava müzesi' olacak
Çanakkale "açık hava müzesi" olacak
 MENEMEN SİZİNLE GURUR DUYUYOR Harmandalı Oyunu Menemen' e Birincilik Getirdi
MENEMEN SİZİNLE GURUR DUYUYOR Harmandalı Oyunu Menemen' e Birincilik Getirdi
‘Güz Gülleri'nin Bestekarı Menemen'de
‘Güz Gülleri'nin Bestekarı Menemen'de
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın