Yeni sezonda İkinci Lig Kırmızı Grup´ta mücadele edecek temsilcimiz Menemen Belediyespor, İlçe Stadı´ndaki 5000 kişilik tribün inşaatı nedeniyle iç saha karşılaşmalarını bir süre Manisa´da oynayacak.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Menemen İlçe Stadı´nda devam eden tribün ve saha genişletme çalışmaları nedeniyle takımımız tadilat bitinceye kadar kadar iç saha maçlarını Manisa Büyükşehir Belediyesi Mümin Özkasap Stadyumu´nda oynayacaktır" denildi.
Haber Gökay ÖZALP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |