KALP KRİZİ YENİFOÇA´DA DENİZDE YAKALADI

21 Temmuz 2017 Cuma   08:03

Foça´ya bağlı Yenifoça Mahallesi´nde 18 Temmuz 2017 salı günü meydana gelen denizde boğulma olayı sonucu bir kişi hayatını kaybetti. 67 yaşındaki Osman Reka bir saati aşkın süre yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çevrede Almanyalı  Osman olarak tanınan, her sabah düzenli olarak denize girerek yüzen ve sabah 08.30 sıralarında Yenifoça Meydan civarından denize girdikten bir süre sonra su üzerinde hareketsiz kaldığı görülerek  sahile çekilen Reka´ya olay yerine çok kısa sürede intikal eden  112 Ambulans ekibi tarafından müdahale edildi.  Kalp krizi geçirdiği sanılan ancak daha önce böyle bir rahatsızlığı olmadığı öğrenilen Osman Reka kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Foça Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili olarak soruşturma başlattığı, cesedin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu´na gönderildiği öğrenildi.

 

Seyfi GÜL 

                                                             



Sayfa Adresi: http://www.menemeninsesi.com.tr/haber/KALP-KRIZI-YENIFOCA´DA-DENIZDE-YAKALADI/3335