Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
13 Haziran 2015 Cumartesi - 09:33

ŞİMDİ TEŞEKKÜR ZAMANI

7 Haziran Milletvekili Seçimleri sonrasında ilçelere teşekkür ziyaretlerinde bulunan CHP İzmir Milletvekilleri ile Milletvekili adayları, Menemen'de partililerle bir araya geldi.

   ŞİMDİ TEŞEKKÜR ZAMANI

CHP İlçe Binasında gerçekleştirilen toplantıya CHP İzmir Milletvekilleri Mustafa Balbay, Kamil Okyay Sındır ve Musa Çam, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP İl Başkanı Bedri Serter, CHP 2. Bölge Milletvekili adayları Nurgül Uçar, Ali Kemal Elitaş, Ülkümen Rodoplu ve Nevzat Kavalar, CHP Menemen Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.

Coşkulu bir şekilde karşılanan Vekiller tüm katılımcıların elini tek tek sıktı.

İlk olarak söz alan CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak, Menemen'deki seçim sonuçlarını yineleyerek seçim sonuçlarının memlekete hayırlı olmasını diledi.

İlk defa AK Parti'den fazla oy aldık”

Ardından söz alan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 1999 yılından bu yana görev yaptığı Menemen'de yapılan genel seçimlerde ilk kez Adalet ve Kalkınma Partisi'nin aldığı oy miktarından fazla oy aldıklarını hatırlattı, Karşı kalenin surlarında bir gedik açtık. Umarım o kalenin surlarını yıkacağız. Cumhuriyet Halk Partisi'nin tek başına iktidar olduğu günleri de göreceğiz” dedi.

Yerel seçimde kaybettiğimiz ilçelerde birinci parti olduk”

CHP İl Başkanı Bedri Serter ise, İzmir'de AK Parti'den 500 bin oy fazla aldıklarını ifade ederek, Biz 12 Milletvekili çıkarttık. AK Parti 8 Milletvekili çıkarttı. Bizim 500 bin oyumuz boşa gitti gibi görünüyor. Bu sistemin yeniden irdelenmesi gerekiyor. Kaybettiğimiz 8 ilçemizin 6'sında açık ara birinci olduk. Diğer ilçelerde ise oylarımızı arttırdık. Menemen'den de aldığımız oylardan çok memnunun. Çok teşekkür ederim” dedi.

Sonrasında Meclise giremeyen Milletvekili adayları Nurgül Uçar, Ali Kemal Elitaş, Ülkümen Rodoplu ve Nevzat Kavalar söz alarak ilçe örgütüne teşekkürlerini ilettiler.

Aynı masada oturmayacağım”

Ardından CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Kamil Okyay Sındır, 7 Haziran seçimini geride bıraktık. Türkiye'de aydınlık günler yeniden doğdu. Bu ülkeyi karanlığa götürmek isteyenler, tek başına yeter çoğunluğa sahip olduğu için fütursuzca yasalar çıkarıp adaleti, yargıyı, orduyu, üniversiteyi ve yaşamımızın her alanını bize dar edenler, baskıcı bir anlayışla bizlere korku salanlar artık o emellerine erişemeyeceklerini anladılar. Emek verdik ve çalıştık. Sonuçta halkın tercihidir. Saygı duymak bizim boynumuzun borcudur. Ama ne mutlu ki AKP'nin yeniden tek başına iktidara gelme olasılığını kaldırdık. Emek veren ve bize destek veren herkese şükranlarımı sunmak istiyorum. Buradan söz veriyorum ki, bu ülkeyi karanlığa götürmek isteyen zihniyet, bu haramiler, bu soyguncularla asla ve asla aynı masada oturmayacağım” ifadesiyle partilere söz verdi.

Parlamenter sistem kazandı”

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Mustafa Balbay da, Seçim sonuçlarını hırsımızla değil aklımızla değerlendireceğiz. Artılarımızı ve eksilerimizi ortaya koyacağız. Özgürlükten sonra buraya ilk gelişimde ben sizi yola baktırdım ama yere baktırmadım demiştim. Şimdi önümüzde yeni bir mücadele dönemi var ama bu sefer bir farkla. Sizi yere de baktırmayacağım, yola da baktırmayacağım hep aranızda olacağım. Taban ne diyorsa hep birlikte karacağız. Ortak akılla CHP'yi tek başına iktidara taşıyacağız.  Bir diktatörü sandığa gömdük. Ama maç gerçekten bitmedi. Bundan sonrası daha zorlu. Parlamenter sistem kazandı. Tayyip 400 istiyorum demişti. Halk 400 değil sana 300 bile fazla dedi. Bundan sonrasını çok iyi yönetmemiz lazım. Yine mücadeleye devam. CHP'nin hedefi artık iktidardır. Onun dışındaki her yer bize dardır. Önümüzdeki daha güzel günlerin heyecanıyla” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Ülkemizin geleceğinin oylandığı bir seçimdi”

Son olarak söz alan CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Musa Çam ise, Önemli bir seçimi geride bıraktık. Bu seçimler aslında bir milletvekili seçimi değildi. Ülkenin geleceğini, kaderini belirleyecek olan bir rejim seçimiydi. Bunun son 4 yılını mecliste yaşadım. 2023'e 8 yıl kaldı. 8 yıl sonra biz bu cumhuriyeti değiştireceğiz. Kendi cumhuriyetimizi kuracağız şeklinde açık ve net olarak hem komisyonlarda hem meclis kürsüsünde bizim yüzümüze karşı bunları söylediler. O nedenle ülkemizin geleceği açısından bu seçim bir referandumdu. 13 yıldır bu ülkeye kan kusturan, her televizyona çıktığında bizi aşağılayan, ötekileştiren, hakaret eden, nefret söylemini diline pelesenk eden eli ve dili uzun adamın elini de dilini de kestiniz. Aldığımız yüzde 25 oy üzüntü yarattı biliyorum. Ama sakın moraliniz bozulmasın. Çünkü istenen de o. Bizim sokağa çıkmamızı istemiyorlar. Geleceğin Türkiye'sini birlikte kuracağız. İnanmalısınız ki, 6 Haziran akşamına kadar nasıl oy verin gitsinler dediysek o insanlarla aynı masada olmayacağımızı bilin. Yolumuz açık, yolunuz açık olsun” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 

 
BU TURNUVA ÇOK ÖZEL
 
Yamaç Paraşütü Tutkunlarının Merkezi Olacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 DEVLETİ YENİDEN YAPILANDIRACAĞIZ”
DEVLETİ YENİDEN YAPILANDIRACAĞIZ”
 Erdoğan Amigoluk Yapıyor Yargılanacak”
Erdoğan Amigoluk Yapıyor Yargılanacak”
CHP'den Savcı Sayan'a tepki
CHP'den Savcı Sayan'a tepki
SAADET'E GEL
SAADET'E GEL
Menemen CHP'de Ön Seçim Heyecanı
Menemen CHP'de Ön Seçim Heyecanı
'Milletvekilliği seçimini 5 yıla çıkaralım' çağrısı
"Milletvekilliği seçimini 5 yıla çıkaralım" çağrısı
 Tecrübeme güveniyorum”
Tecrübeme güveniyorum”
Necmettin Erbakan Menemen'de de  Dualarla Anıldı
Necmettin Erbakan Menemen'de de Dualarla Anıldı
AK Parti'de Temayül Yoklaması Yarın
AK Parti'de Temayül Yoklaması Yarın
VATAN'DA BİRLEŞTİLER
VATAN'DA BİRLEŞTİLER
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın