Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
5 Haziran 2015 Cuma - 10:24

SAADET'E GEL

Menemen Saadet Partisi İlçe Başkanlığının düzenlediği 2. bölge milletvekili aday tanıtım kahvaltı programı Sevgi Yolu'nda yapıldı.

SAADET E GEL

Av. Bayram Sakartepe, işadamı Cenk Kılıç,  sanayici Arif Gemici, Ali Koyugölge, iş adamı Adnan Menderes Bozkurt, laborant Sedat Fidan, işadamı Orhan Yıldırım ve işadamı Fahrettin Saç katıldı.

Siyasette sağduyu ve güzel üsluba ihtiyaç var”

Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Servet Yıldız, Takdir edersiniz ki ülkemizin siyasette sağduyuya, düşük bir tansiyona, güzel üsluplara ve sakin konuşmalara ihtiyacı var. Eleştirirken bile tebessüme ve kalpleri okşamaya ihtiyacı var. Karşılıklı söylemlerin sertleşmesi ülkemize her zaman zarar vermiştir. Bu söylemlerden uzaklaştıran tek parti olan Saadet Partisinde sizler bu sağduyu temsil ediyorsunuz. Ülkemizin asıl huzur ve mutluluğa ulaşması hususunda bu seçimde biz Milli Görüşçülere inşallah rabbim görev nasip eder” diye ifade etti.

Önemli olan adil paylaşım”

Milletvekili adayları adına İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Cenk Kılıç yaptığı konuşmasında, Büyük bir heyecanla halkımızla kucaklaşarak pazartesi gününe gidiyoruz.  Milli Görüşün iktidarıyla inşallah ülkemizde ve dünyada yepyeni bir milat olacak. Kahvede, sokakta, evde, gençlerin, fakir gariban vatandaşın yanında olan biziz. Diğerlerini sadece televizyonlarda görüyorsunuz. Ne kadar bizden bahsetmeseler de, halkın büyük teveccühü ile 8 Haziran'da milli görüşün iktidarıyla her şey değişecek. Ülkemizdeki sıkıntıları biliyorsunuz. Bugün 5 milyon asgari ücretli var. Asgari ücret ne kadar 950 lira. Yazık. Bankaların 6 aylık net karını bilen var mı? 1 katrilyon, ortada makine yok, üretim yok yani köylü Mehmet'ten, ev hanımı Ayşe hanımdan, öğrenci kardeşimden nasıl mı alıyor kredi kartlarıyla tüketici kredisiyle alıyor. Yani 2 saray parasını bir banka yılda çıkarıyor. Konuşmak değil icraat önemli biz geldiğimizde ne mi yapacağız? Bu çarklar durdurulacak, milli görüş çalışana, emekçiye, üreticiye para kazandıracak, çalışmayana konuşana değil, emekçinin sırtından sömürene değil, bu bütün ülkemizin hak ettiği adil bir düzenin başlangıcıdır. 2 tane zenginimiz vardı 2002 yılında, şu an 52 tane var zenginimizin olmasından yana bir şey demiyorum. Önemli olan nedir? Adil bir paylaşım. Bugün dünyada 2.5 milyar aç insan var, 200 insanın zenginliği bu insanların açlığını ortadan kaldırmaya yetiyor. Bütün açlığın kaldırılması için 10 milyar lira gerekli, onun için değerli kardeşlerim bu kadar önemli milli görüşün iktidara gelmesi. Önce ne yapacağız ekonomimiz, maliyetimiz, maddiyatımız yerine gelecek. Manevi kalkınma bakanlığı kuracağız.  Top yekün herkes gencimiz evladımız büyüklerimiz kızımız ahlakımıza uygun bir Türkiye ortamında yaşayacak, büyüklerimizi sayacak, küçüklerimizi seveceğiz kimse kimseyle kardeşlik dışında bir eleştiride bulunmayacak. Bu ancak milli görüş iktidarlığı altında gerçekleşebilir. 5 yıldızımızın birisi şefkat, sevgi, barış ve huzurdur” dedi.

Konuşmaların ardından 2. Bölge Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı kapsamında sevgi yürüyüşü adı altında caddelerde esnaf selamlandı. Saadet Partisi olarak meclise girme gayreti içerisinde oldukları belirtildi.

 

 

 

 
Menemen'de 2 bin yıllık tarihi eser
 
CHP'den Savcı Sayan'a tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen CHP'de Ön Seçim Heyecanı
Menemen CHP'de Ön Seçim Heyecanı
'Milletvekilliği seçimini 5 yıla çıkaralım' çağrısı
"Milletvekilliği seçimini 5 yıla çıkaralım" çağrısı
 Tecrübeme güveniyorum”
Tecrübeme güveniyorum”
Necmettin Erbakan Menemen'de de  Dualarla Anıldı
Necmettin Erbakan Menemen'de de Dualarla Anıldı
AK Parti'de Temayül Yoklaması Yarın
AK Parti'de Temayül Yoklaması Yarın
VATAN'DA BİRLEŞTİLER
VATAN'DA BİRLEŞTİLER
CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı  Dr. Ülkümen Rodoplu Partililerle Buluştu
CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Dr. Ülkümen Rodoplu Partililerle Buluştu
Saadet Partisi'nden gündeme dair basın açıklaması
Saadet Partisi'nden gündeme dair basın açıklaması
MHP Menemen'de   Ahmet Emekli kazandı
MHP Menemen'de Ahmet Emekli kazandı
  Cesur Bir Kez, Korkak Bin Kez Ölür”
Cesur Bir Kez, Korkak Bin Kez Ölür”
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın