Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
31 Aralık 2015 Perşembe - 08:00

Elele Derneği´nde Çifte Sevinç

2015 Türkiye Boccia Turnuvası´nda bireysel anlamda Türkiye 3´ücüsü olan Hasan Çakır ile KPSS´yi kazanarak ataması yapılan Aydan Taşçı için dernek binasında kutlama töreni yapıldı.

Elele Derneği´nde Çifte Sevinç

Elele Derneği´nde Çifte Sevinç

Türkiye Engelliler Federasyonunca kasım ayında içinde Samsun´da düzenlenen 2015 Türkiye Boccia Turnuvasına katılan Hasan Çakır bireysel anlamda Türkiye 3´üncüğü elde etme başarısını gösterdi.

Bu kapsamda dernek binasında kutlama töreni yapıldı. Törene; vakıf müdürü Tolga Ünlüeroğlugil, dernek yöneticileri, üyeler ve aileler katıldı. Aynı zamanda sponsora da teşekkür edildi.

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Elele Derneği Başkanı Canan Bedük, ?Samsun´da düzenlenen 2015 Türkiye Boccia Turnuvasına Menemen Elele Derneği olarak Hasan Çakır´la katıldık. Dernek olarak turnuvaya Hasan Çakır´ı hazırladık. Bu boccia çalışmaları 2011 yılında engelsiz kongrede başladı. Bütün ilçelerde belediye kulüpleri kendi alt bünyelerinde boccia takımlarını oluşturdu. Fakat biz bunu Menemen´de sağlamadık. Biz de Elele Derneği olarak bireysel lisans aldık ve bireysel kategoriye katıldık. Yalnız bütçemiz yetersiz olduğu için proje odaklı çalışıyoruz. Bağış toplayan bir dernek olmadığımız için sponsor bulduk. Sağ olsun Kurucu İnşaat´tan Mehmet Kurucu bey de bize sponsor oldu. Ulaşım ve konaklama gibi masraflarımızı karşıladı. Hasan Çakır da bireysel bocciada üçüncülük elde ederek geri döndü. Bu bizim için büyük gurur. Çünkü profesyonel hiçbir kimse bizi çalıştırmadı. Biz kendi imkanlarımızla internet sitelerinden oyunu seyrederek Hasan´ı turnuvaya hazırladık. Hatta Hasan Çakır Samsun´a gitmeden önce İzmir´deki bir katılımda bir kuralı öğrendik. O kuralı öğrenirken de yenilmesine sebep oldu Hasan? sözleriyle turnuvaya hazırlık aşamasını anlattı.

?Spor kulübü derneği kuruyoruz?

Hasan Çakır´ın boccia sporuna büyük yeteneği olduğunu söyleyen Bedük, ?Bu bize yeni bir ufuk açtı. Bizim için engellilerin hayata açılan tek kapısının spor olduğunu zaten biliyorduk. Daha da iyi anladık. Hasan´ın bu zaferiyle bize yeni bir sorumluluk geldi. Elele Derneği tüzüğü ile bu işleri yapamayacağımızı görünce ayrı bir oluşum içerisine girdik. Şu an o hazırlıklar tamamlandı. Ocak ayı içinde yeni müracaatımızı yapacağız. Ayrı bir spor kulübü derneği kuracağız ve kulüpleşeceğiz? bilgisini verdi.

Aydan Taşçı´nın atama sevinci

Bugünün ayrı bir mutluluğunu da paylaşan Bedük, ?Aydan Taşçı arkadaşımız da çok azimli bir arkadaşımız. Herkese örnek. KPSS´ye hazırlanmıştı. Yüksek bir puanla kazandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ataması geldi. Menemen´de görevlendirilecek. Çifte sevinç yaşıyoruz. Her ikisinin de evden kurtularak bu şekilde sosyal yaşama katılması bizler için büyük mutluluk ? dedi.

Haber: S. Derya BOSUT

 

 
ALTYAPI İÇİN Acilen Büyükşehir´i Bekliyoruz
 
THK Foça Şubesinden Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen Belediyesi´nin 2016 Yılı Ataya Saygı Takvimi
Menemen Belediyesi´nin 2016 Yılı Ataya Saygı Takvimi
Toplu Ulaşıma Zam
Toplu Ulaşıma Zam
Yanlış İlaçlamaya Dikkat Çekildi
Yanlış İlaçlamaya Dikkat Çekildi
Çiftçi Eğitim Toplantıları
Çiftçi Eğitim Toplantıları
?Güneşten Ormanlar?  1 Yılda 890 Bin Kilovat Elektrik Üretti
?Güneşten Ormanlar? 1 Yılda 890 Bin Kilovat Elektrik Üretti
Garaj Kavşağı´na Düzenleme Şart!
Garaj Kavşağı´na Düzenleme Şart!
Başka Canlar Yanmadan?     KÖPRÜ OLMAZSA OLMAZIMIZ
Başka Canlar Yanmadan? KÖPRÜ OLMAZSA OLMAZIMIZ
Milli Takıma Seçilme Hayratı
Milli Takıma Seçilme Hayratı
MENEMEN´DE İLK
MENEMEN´DE İLK
BARIŞ DİLEĞİYLE?
BARIŞ DİLEĞİYLE?
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın