Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
19 Ağustos 2016 Cuma - 08:00

?Fenerbahçe Sevdalısıyız?

İlçemizde faaliyet gösteren taraftar derneklerinin, kendilerini ve çalışmalarını tüm yönleri ile Menemen´e anlatabilmelerine imkan sağlamak için başlattığımız söyleşilerimizin ilkini Menemen´in Sesi Gazetemiz´de Menemen Fenerbahçe

?Fenerbahçe Sevdalısıyız?

?Fenerbahçe Sevdalısıyız?

İlçemizde faaliyet gösteren taraftar derneklerinin, kendilerini ve çalışmalarını tüm yönleri ile Menemen´e anlatabilmelerine  imkan sağlamak için başlattığımız söyleşilerimizin ilkini  Menemen´in Sesi Gazetemiz´de Menemen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emrah Gemlik ile gerçekleştirdik.

E.Ö: Sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

E.G:İsmim Emrah GEMLİK.09 09 1977 yılında ev hanımı bir anne ve memur bir babanın 3.çocuğu olarak Menemen´de dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimimi Menemen´de tamamladım.13 yıllık evliyim Can ve Zeynep adında iki evladım var.22 02 2014 tarihinden itibaren MENEMEN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ başkanlık görevini yürütüyorum.

E.Ö: Derneğiniz ne zaman kuruldu?

E.G: Menemen Fenerbahçeliler Derneğimiz 2001 yılında kurucu başkan Adem Tanrıverdi ve yönetici arkadaşları tarafından kuruldu.

E.Ö: Sizden önce bu bayrağı taşıyan yöneticileriniz kimler?

E.G: Bizden önce bu görevi başkanlık olarak bakacak olursak, kurucu başkanımız Adem TANRIVERDİ daha sonra değerli ağabeylerim Haluk AKGÜN ve Adnan GÖKDEMİR bu kutsal görevi yerine getirip bayrağı bize teslim ettiler. Yönetici olarak da çok değerli insanlar bu görevi yerine getirdiler. İsim vermem gerekirse beraber yönetici olarak çalıştığım Hamit Aytekin, Ömer Durdu, Zafer Körpe, Can Kahvecioğlu, Coşkun Yıldız, Canan Çalışkan,  Naili Çolpan ile çok iyi hizmetler yapıldı. Beraber çalışmasak da Fatih Ertuğ, Taner Özbengi, Ziya Sipahi ve şu an aklıma gelmeyen isimlerin bu derneğe hizmetleri fazlasıyla olmuştur. Bu vesileyle görev yapmış tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

E.Ö: Şu an kaç üyeniz var?

E.G: Menemen Fenerbahçeliler Derneği olarak şu an yaklaşık 400 üyemiz var.

E.Ö: Dernek olarak ne tür çalışmalarınız var?

E.G: Dernek olarak çalışmalarımız kulübümüzün en büyük projesi HEDEF 1 Milyon Üye, buna yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve buradan da Fenerbahçe´ye gönül vermiş renktaşlarımızı üye olmaya davet ediyorum. Allah nasip ederse Ekim ayında bu konuyla ilgili çok geniş katılımlı bir gece,bir balo düzenleyeceğiz. Ayrıca yerel olarak da çalışmalarımız devam ediyor. Biz yönetim kurulu olarak iki senedir aldığımız karar gereği kendimizin aldığı kombineler ve dostlarımızın yaptığı kombine desteği ile bırakın Fenerbahçe stadını İstanbul´u görmeyen arkadaşlarımızı organizasyonlarımıza götürüyoruz. İnşallah bu sene de bu faaliyetimiz devam edecek. Ben ve yönetici arkadaşlarım gerçek birer MENEMEN SEVDALISIYIZ. Menemen´de tespit ettiğimiz eksikliklerle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Menemen´de en büyük eksiklik gençlere ve çocuklara yönelik faaliyetlerin çok az olması olanların da maddi olarak yüksek olması. Biz konuyla ilgili olarak MENEMEN´de belki bir ilki gerçekleştirerek ücretsiz Satranç kursunu açtık. Haftada bir gün 3 sınıf olarak derslerimiz devam ediyor. Yine ileri ki zamanlarda Menemen halkına değişik konularda kurslarımız olacak, bir etüt merkezi gibi olacağız. Çünkü böyle bir talep var, eksiklik var. İnşallah bizler de elimizden geldiğince çocuklarımıza, gençlerimize hizmet edeceğiz. Ayrıca daha önce yaptığımız Anıtkabir ziyareti, Tiyatro etkinliği gibi faaliyetlerimiz devam edecektir.

E.Ö: Dernek olarak amacınız hedefleriniz nelerdir?

E.G: Menemen Fenerbahçeliler Derneği olarak amacımız tabiî ki FENERBAHÇE adının büyüklüğüne yakışır hizmetlerde bulunarak kulübümüze maddi manevi destek sağlamak. Menemen´de sosyal, kültürel ve sportif hizmetler gerçekleştirerek çocuklarımız ve gençlerimize iyi birer birey olma konusunda yardımcı olmak. Hedefimiz bu aileyi biraz daha genişleterek daha çok kişiye hizmet etmek.

E.Ö: Ne tür sorunlar yaşıyorsunuz? Ne tür sıkıntılarınız var?

E.G: Sorun olarak değil ama bir istek olarak üyelerimizin aidatlar konusunda bizlere yardımcı olmalarını rica edeceğim. Bizim gibi derneklerin yaşayabilmesi için aidatlar çok önemli Yaptığımız organizasyonlara katılımın daha fazla olmasını istiyoruz. Çünkü bunlar gerçekleşirse faaliyet sayılarımız çok daha artacaktır.

?Ne şikesi memleket elden gidiyor!?

E.Ö: Hiç unutamadığınız bir olay var mı? Bizimle paylaşır mısınız?                                             

E.G: Tüm Fenerbahçeliler gibi benim de unutamadığım ve kolay kolay unutamayacağım olay 3 TEMMUZ sözde Şike sürecidir.  Bizlerin ne olduğunu bildiği fakat hiçbir anlam veremediğimiz o günden sonra bizler artık FENERBAHÇELİ değil FENERBAHÇEYDİK? O dönemde hiçbir somut bir şey olmadan başkanımız Sayın Aziz YILDIRIM ve yöneticilerimizi hapse  atıp inanılmaz komplolarla Fenerbahçemizi itibarsızlaştırdılar  Bu süreçte Özellikle Başkanımız dimdik durarak ?NE ŞİKESİ MEMLEKET ELDEN GİDİYOR? diyerek  ülkenin darbeyle karşı karşıya olduğunu belirtmiştir. Başkanımızın haklılığı çok uzun bir süre sonra 15 Temmuz 2016 gecesi ortaya çıkmıştır? 3 Temmuz 2011 sürecinde bizlere demediklerini bırakmayan kişiler özür dilemek için sıraya geçmiş,  çok garip bir şekilde o günlerde FETÖ örgütünün savunucusu olanlar şimdi bu örgütü lanetlemektedirler. İnşallah en kısa zamanda o süreçte kaybettiğimiz maddi ve manevi değerlerimizi geri alacağız.

E.Ö: Taraftarlarınıza ne mesaj vermek istersiniz?

E.G: Taraftarlarımıza söyleyeceğim, şartlar ne olursa olsun her zaman takımlarının yanında olsunlar. Kişilere kızılabilir, küsülebilir fakat FENERBAHÇE´ye küsülmez. Ayrıca taraftarlarımızın gerçekten çok büyük bir proje olan HEDEF 1 MİLYON üye projesine destek vermelerini,  kulübümüzün daha da büyümesinde pay sahibi ve Fenerbahçe´nin resmi birer üyesi olmalarını istiyorum.

E.Ö. Sohbetimizi nasıl toparlamak istersiniz?

E.G: Tabi ki ilk olarak inşallah 15 Temmuz gecesi yaşadığımız darbe girişimini bir daha yaşamamayı, ülkemizin demokrasiyle çağdaş bir hukuk devleti olarak yaşamasını temenni ediyorum. Dernek yöneticiliği bir sevda meselesidir. Hiç bir çıkar gözetmeden çalışma meselesidir. Menemen Fenerbahçeliler Derneğine bizden önce de güzel insanlar güzel şeyler yaptılar, büyük emek verdiler. Buradan hepsine tekrar teşekkür ediyorum. Bizler de yönetim olarak içinde bulunduğumuz dönemde Menemen´de sosyal kültürel etkinliklere imza atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. Benimle birlikte bu yolculukta yer alan arkadaşlarım, TOLGA DAMAR-RASİM YİĞİT ÖZGE-ZEKİ PENBEGÜL-SALİH ÖZYILMAZ-TOLGA GÜLBEYAZ- OSMAN OKAY- OZAN SELEK-SERKAN KAYA-ALİ YEŞİLÇAM-YİĞİT TANRIVERDİ-GÜRCAN KOLAY ve VOLKAN KURULTAK´a sonsuz teşekkür ederim. Ayrıca gönlümüzden geçen faaliyetleri yapmamıza yardımcı olan gönlü güzel tüm insanlara ve bizlere burada kendimizi anlatma şansını verdiği için Menemen´in Sesi Ailesine çok teşekkür ediyorum.

Erhan ÖZALP

 

 
Alaniçi´ne Yangın Havuzu
 
BOZALAN ŞENLENDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Şanssızlık?
Şanssızlık?
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK
Menemenspor Tam Gaz
Menemenspor Tam Gaz
Dünya Şampiyonası´na gidiyorlar
Dünya Şampiyonası´na gidiyorlar
Menemen Belediyespor transferde hız kesmiyor
Menemen Belediyespor transferde hız kesmiyor
Avrupa´nın en büyüğü
Avrupa´nın en büyüğü
Stad sorunu çözülürse
Stad sorunu çözülürse
MENEMEN´İN GURURU
MENEMEN´İN GURURU
Eski topçular kahvaltıda buluştu
Eski topçular kahvaltıda buluştu
FOÇA YAZ SPOR OKULLARINDA PAROLA ÖNCE İYİ İNSAN SONRA İYİ SPORCU
FOÇA YAZ SPOR OKULLARINDA PAROLA ÖNCE İYİ İNSAN SONRA İYİ SPORCU
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın