Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
22 Temmuz 2016 Cuma - 08:00

Stad sorunu çözülürse

Seyrek Belediye Spor Kulübü Başkanı Aydın Etik, ?Stad sorunu çözülürse Gediz Üniversitesinden hem öğrenci hem de beden eğitimi öğretmenleri bize daha çok destek olacak kanaatindeyim? şeklinde belirtti.

Stad sorunu çözülürse

Stad sorunu çözülürse

Seyrek Belediye Spor Kulübü Başkanı Aydın Etik, ?1980´den beri sporun içindeyim.  95-97 sezonu arasında Nurgül Uçar zamanında futbol oynadım. 1997 sezonunun sonunda futbolu bıraktım. 98 yılında Nurgül Uçar´dan başkanlığı devralarak o günden bu güne tek başıma Seyrek Belediye Spor Kulübü  başkanlığı yapıyorum? şeklinde sözlerine başladı.

Amacımız sadece çocuklara spor yaptırmak

Etik sözlerin şöyle sürdürdü, ?Seyrek Belediyesi Menemen Belediyesi´nin Mahallesi olana kadar tek başıma hiçbir yerden destek almadan kendi imkanlarımla görevimi sürdürüyordum ama Menemen Belediyesi´ne bağlandıktan sonra son 3-4 senedir Belediye´den belli miktar destek alarak görevimi yerine getirmeye çalışıyorum. Bu sene 2. Amatör kümede mücadele ederek ligi sonuncu bitirdik. Ama zaten benim buradaki amacım birincilik ikincilik değil sadece çocuklarımıza spor yaptırmaktır. İmkanlarımız ona yettiği için geçen sene 22 tane lisanslı futbolcumuz vardı. Ama bu sene 2 takımla U19 ve 2. Amatörde mücadelelere girmeye niyetimiz var. Alt yapımızda U19 da oynayacak sporcularımız var. Cengiz Kılıç hocamla beraber takımlarımızı çalıştırıyoruz. Ama bu sene yeni bir hocayla da çalışmayı düşünüyoruz. 2000 yılından bu yana da 2. Amatörde mücadele etmekteyim. Menemen Belediyesinin bize lisans masrafları ile ilk iki sene araç tahsis etmiştir. Ulaşım konusunda geçen yıl desteği olmadı. Çocuklarımızı kendi imkanlarımla götürdüm ama yine Allaha şükür yardımları oldu. Bugüne kadar belde halkından çok az kişinin desteği oldu. Dedeoğlu kasap Alaattin Özeren arkadaşım ben yola çıktığımdan bu yana desteklerini esirgemeden elinden geldiğince destek oldu.  Formalarımızı Yücesoy İnşaat yaptırmıştır.  Onun dışında aidatlardan topladığım kısıtlı meblağlarla bu işi döndürmeye çalıştım. Kulübe kayıtlı 100 tane üyemiz var ama bunlarından 50 tanesi aidatlarını veriyor bazıları hiç vermiyor bu da bizi zora sokuyor.  Bu sene belediyeden de almış olduğum belirli bütçenin çoğu lisans ve hoca masraflarına gidiyor. Kalan diğer para da yol parasına gidiyor. Çocukların yemesini içmesini kendi cebimden ödüyorum?

Sahamız da olmayınca?

Sahanın kendileri için önemine işaret eden Etik, ?Kendi sahamız yok geçen sene 16 maç yaptım hepsi deplasmanda. Saha olmasına rağmen tamiratta olduğu için bütün maçlarımı deplasmanda oynadım. Bu sene yetkili kişilerle görüştüm sahamızı bu sene bize yetiştireceklerini söylediler. Çoğu futbolcumuz Menemen içinden diğer beldelerden ve Seyrek´ten karma olarak takımda toplanmış durumda. Gönül ister ki çoğu futbolcumuz Seyrek´ten çıksın ama köyün içinden futbola merak olmayınca bu durum diğer belde ve Menemen içinden gelen futbolcularla devam ediyor. Sahamız olursa bize olan, futbola olan ilginin artabileceğini düşünüyorum. Gerektiğinde Gediz Üniversitesi de yapılacak olan staddan faydalanabilir. Geçen yıl başkanımızla bu saha meselesini konuştuk O da bana: Gediz Üniversitesi yapacağını söyledi dedi daha sonra yönetim değiştiğinden dolayı bu işte böyle kaldı. Her halde bu sene bir sahaya sahip olacağız. Zaten sahamızın yeri, tribünü, çitleri her şeyi hazır sadece zemin düzelip çim ekilecek bir de soyunma odaları düzelecek. Zaten potansiyelimiz yok ama sahamız da olmayınca o yöredeki kimse futbola merak duymuyor. Ama bir sahamız olsa 10-12-14 yaşındaki grupları da çalıştırabileceğim.  Bir de dışardaki büyük firmalarımızın bize sponsor olmasını bekliyoruz. Gerçi Menemen Belediyesi bana sahayı yapacağım dediği için hiçbir şirkete gidip bunu söylemedim? dedi.

Haber: Erhan ÖZALP 

 
MENEMEN´İN GURURU
 
Üzümümüz kalıntısız ve kaliteli
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
MENEMEN´İN GURURU
MENEMEN´İN GURURU
Eski topçular kahvaltıda buluştu
Eski topçular kahvaltıda buluştu
FOÇA YAZ SPOR OKULLARINDA PAROLA ÖNCE İYİ İNSAN SONRA İYİ SPORCU
FOÇA YAZ SPOR OKULLARINDA PAROLA ÖNCE İYİ İNSAN SONRA İYİ SPORCU
GRUP SAĞLAM
GRUP SAĞLAM
Destek artmalı?  ?Birinci Amatöre Çıktık?
Destek artmalı? ?Birinci Amatöre Çıktık?
Menemenspor´un Acı Günü
Menemenspor´un Acı Günü
?Hedefimiz 8 kategoriye çıkmak?
?Hedefimiz 8 kategoriye çıkmak?
Menemen´den Bir Su Perisi Çıktı
Menemen´den Bir Su Perisi Çıktı
Menemenspor Suat Kaya ile Anlaştı
Menemenspor Suat Kaya ile Anlaştı
?Kümeyi 3. Sırada Tamamladık?
?Kümeyi 3. Sırada Tamamladık?
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın