Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
2 Haziran 2017 Cuma - 08:15

MHP İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menemen İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa Ali Rıza Bölük seçildi.

MHP İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menemen İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi.

            Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresi geçtiğimiz pazar günü Menemen Belediyesi Kültür Merkezi´nde yapıldı. Kongreye AKP ilçe Başkanı Mithat Çetin, AKP belediye meclis üyeleri ile ilçe yönetimi, Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl, geçmiş dönem MHP ilçe başkanı Ahmet Emekli ve eşi, il ve ilçelerden gelen Milliyetçi Hareket Partisinin konukları ve Menemen MHP ilçe delegeleri katıldı.

            Kürsüye gelen MHP delegesi Murat Yazgan´ın yaptığı sunumun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Kongreyi yönetmek için üyelerin önerileri ile Divan başkanlığına Şevket Alptekin, Divan üyeliklerine ise Fikret Öner, Bahattin Koyuncu ve Ömür Yetimoğlu önerildi ve oylamaya geçildi. Divan yerini aldı. Başkan Alptekin katılımcıları selamladı. Gündem gereği MHP Menemen İlçe Başkanlığının raporlarının okunması ve ibrasından sonra Başkan Alptekin MHP Menemen ilçe başkanlığına aday olacakların listesini istedi. İlçe başkanlığına aday olan Ali Rıza Bölük´e ait liste divana takdim edildi. Divana başka liste gelmeyince MHP ilçe başkan adayı, Yönetim Kurulu asil, Yönetim Kurulu yedek üyeleri ile il delegelerinin asil ve yedekleri tek tek okundu ve tanıtıldı.

            Divan gündemin konuşmalar bölümüne geçerek MHP Menemen İlçe Başkan adayı Ali Rıza Bölük´e söz verdi.

?Hedefimiz 2019 seçimleri?

            Bölük konuşmasında, ?2019 kadrolarının belirleneceği büyük şahlanış kongremize hepiniz hoş geldiniz. Milli mücadele yıllarından sonra tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşayan vatanımızın inançlı idealist ve fedakar kadrolara ihtiyacı vardır. Milletimizi kuşatan bu karanlık tablodan çekip çıkaracak ülkücü kadrolardır. Milliyetçi ülkücü hareket ortak duygular fikirler ve heyecanlar etrafında bir araya gelen ve ben yerine biz diyebilen kadroları ile rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş´in izinde Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli´nin emrinde bundan böyle bütün enerjisini tecrübe ve birikimini bizden hizmet bekleyen milletimize harcayacağız.

Hedefimiz 2019 seçimleri. Ciddi bir şekilde bu seçimlere yarından itibaren hazırlanmaya başlayacağız. Yerel seçimler için belediye başkan adaylarımızı ve meclis üyelerimizi erkenden hazırlayıp partimizin yerel iktidarında vereceği hizmeti halkımıza anlatmaya başlayacağız. Hedefimiz Menemen Belediye Başkanlığını kazanmaktır. Bunun için Menemen´in kaderini etkileyecek her olayın her türlü sivil toplum kuruluşlarının seçimlerinin, alınan her kararın takipçisi olacağız. Güzel insanların göreve gelmesi için taraf olacağız. Elimizden gelen her şeyi ülkücü üslup ve terbiye içersinde yapacağız.7 Haziran´dan sonraki süreç ve devamında referandum sürecinde parti içerisinde yaşadığımız gelişmeler inanıyorum ki partimiz için çok hayırlı neticeler doğurmuştur.

İlçemizde 5 yıl boyunca ülkücü gözüküp yerel seçimler geldiğinde bir bahane bulup çıkar ilişkisi içinde oldukları başka bir partinin adayını desteklemişlerdir. Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli bu oyunu bozacağız dedi ve ülkemiz ve partimiz üzerinde oynanan bu oyunu bozdu. Partimizi ve teşkilatlarımızı bu çürük elmalardan temizledi. Dışarıdan birlik ve beraberliğimizi bu çürüklerle bozmak için bugüne kadar hamle yapanlar bundan sonra böyle bir şeyi asla akıllarına dahi getiremeyecekler.

Biz bu ülkenin toprağına milletine ve bayrağına aşığız. Bu konudaki referansımız 48 yıllık mücadelemiz ve ödediğimiz bedellerdir. Bizler bu uğurda bedel ödemeye can vermeye alışığız. Peki ya siz beyler ya siz? bedel ödeyebilecek misiniz?

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Ne Mutlu Türküm Diyene?tanrı türkü korusun ve Hepiniz Allah´a emanet olun? dedi.

Konuşmanın ardından gündemin son maddesi seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile gidildi. İlçe Seçim Kurulu nezdinde kapalı oylama ile yapılan seçimlerde 102 delege oyunu kullandı.

Yeni Yönetim

Yapılan tasnif sonucunda 95 geçerli 7 geçersiz oyla MHP Menemen İlçe Başkanlığına Ali Rıza Bölük seçilirken Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu: Serdar Demir, Erol Şimşek, Zafer İnanlı, Mehmet Şener, Murat Yazgan, Ali Akgün, Celal Dönmez, Serkan İnceoğlu, Adnan Sapmaz, Fatih Yurtsever, Özkan Tank, Dinçer Dikeroğlu, Cihan Türker, Ali Kemeldere, Ziya Kadir Budanlıoğlu, Volkan Fidan, İzzet Önder, Erdal Büyüksu.

Bu arada MHP Menemen İlçe Başkanlığını Niyazi Oğuz´dan devir alan Ahmet Emekli 17 yıl yürüttüğü ilçe başkanlığı bayrağını Ali Rıza Bölük´e teslim etti.

Haber: S.Derya BOSUT

 
ADD Elif Orhan´la Devam
 
GÖRKEMLİ SERGİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
ADD Elif Orhan´la Devam
ADD Elif Orhan´la Devam
 ?Nitelikli İşgücü Mesleki Eğitimle Olur?
?Nitelikli İşgücü Mesleki Eğitimle Olur?
SON DERS
SON DERS
 Uğur Lisesinde Mezuniyet Sevinci ?Üniversite bekle bizi geliyoruz?
Uğur Lisesinde Mezuniyet Sevinci ?Üniversite bekle bizi geliyoruz?
TARLADAN SOFRAYA
TARLADAN SOFRAYA
3-6 yaş yaz okulu açılıyor
3-6 yaş yaz okulu açılıyor
Larissa Göl Evleri  İnşaat Startını Verdi
Larissa Göl Evleri İnşaat Startını Verdi
Gönüllerince Eğlendiler
Gönüllerince Eğlendiler
MENEMEN´DE YAYINLANAN YEREL GAZETELER
MENEMEN´DE YAYINLANAN YEREL GAZETELER
Bir Öykümüz Var  ?OÇEM ANNESİNİ KAYBETTİ?
Bir Öykümüz Var ?OÇEM ANNESİNİ KAYBETTİ?
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın