Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
23 Aralık 2014 Salı - 09:44

Menemen nakavt etti: 2-1

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarının son maçında evinde başkent temsilcisi Hacettepe ile karşılaşan Menemen Belediyespor baştan sona üstüm bir oyun sergilediği maçta ‘Boksör' lakaplı golcüsü Haluk'un golleriyle maçtan galibiyetle

Menemen nakavt etti: 2-1

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarının son maçında evinde başkent temsilcisi Hacettepe ile karşılaşan  Menemen Belediyespor baştan sona üstüm bir oyun sergilediği maçta ‘Boksör’ lakaplı golcüsü Haluk’un golleriyle maçtan galibiyetle ayrıldı.

Menemen Belediye Başkanı ve kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin, eski hakemlerden Oğuz Sarvan, eski İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Kemal Erdin`de maçı takip etti.

7. dakikada Mithat`ın şutunda top az farkla auta gitti. 13`te İbrahim Utku`nun şutunda Veli topu çizgiden çıkardı. 15`te Ercüment`in şutunda kaleci Metin gole izin vermedi. 35`te Mithat`ın ara pasında topla buluşan Haluk sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla gönderdi: 1-0.

51`de Ercüment`in uzaktan sert şutunda top az farkla auta gitti. 65`te Ersin`in pasında Haluk topu aşırttı. Kaleciyi geçen top dışarı çıktı. 67`de Atabey kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunda Onur gole izin vermedi. 74`te İbrahim Utku`nun sert şutunda top ağlarla buluştu: 1-1. 76`da Ömer`in ortasında Haluk`un volesinde kaleci topu çizgi üzerinden çıkardı. 77`de Mithat`ın pasında ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Haluk harika bir vuruşla topu uzak köşeye bıraktı: 2-1. 88`de Ömer`in ortasında T. Emre`nin kafasından sonuç gelmedi.

Karşılaşma 2-1 Menemen Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Menemen Belediye Başkanı ve kulüp Onursal Başkanı Tahir Şahin maç sonrası büyük sevinç yaşadı. Şahin sahaya inerek üç puanı futbolcular ile göbek atarak kutladı.

Maç sonu soyunma odasına giren Tahir Şahin, 1500 lira olan primi 2 bin lira yaptığını açıkladı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları yüzünden Mazlum Demir, Menderes ve Muhammet forma giyemedi.

Sarı lacivertliler aldığı bu sonuç ile puanını 34’e çıkartarak 2. sıraya yükseldi ve lider Ümraniye’yle olan 2 puanlık farkı korudu.

İlk yarı bu maçla tamamlanırken Menemen Belediyespor’un bir sonraki maçı 11 Ocak 2015 Pazar günü saat 13.30’da Fethiyespor ile Menemen’de olacak.

 

“Menemen tek yumruk oldu”

Maç sonrasında bir açıklama yapan Teknik Direktör Erhan Özalp, ligi şampiyon olarak bitirmek istediklerini ifade ederek, “Rakiplerimizin alacağı sonuçlar bizi ilgilendirmiyordu. Bizim hedefimiz ilk devreyi 34 puanla kapamaktı. Bu puanla tamamladığımız için çok mutluyum. Menemen tek yumruk olunca neler yapılabileceğini gördük. Başta Başkan Tahir Şahin olmak üzere futbolcularıma, çalışanlarıma ve özellikle bu güzel taraftara çok teşekkür ediyorum. Taraftarın gönlünden geçeni başararak ligi şampiyon olarak bitireceğiz” dedi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

Foto5: Menemen sizinle gurur duyuyor

 

Stat: Menemen

Hakemler:  Ömer Murat Ülger, Özer Velioğlu, Mustafa Arıöz

Menemen Belediyespor: Onur – Efe, Veli, Ercüment, Yasin, Mithat (Dk. 80 Hakan), Ersin, Samet, Murat, İlhan (Dk. 57 Ömer Karancı), Haluk (Dk. 85 Tayfur)

Hacettepe Spor: Metin- Alaaddin, Veli, Batuhan, Eren, Gökhan, Caner (Dk. 58 Recep), İbrahim, Mahmut, Ferhat (Dk. 81 Berat), Atabey

Goller: Dk. 35 ve 77 Haluk (Menemen Belediyespor) Dk. 74 ibrahim (Hacettepe Spor)

Sarı Kartlar: Dk. 33 Samet,  Dk. 73 Ercüment,  Dk. 86 Ömer Karancı, Dk. 90+2 Tayfur (Menemen Belediyespor)Dk. 54 Caner, Dk. 56 ibrahim, Dk.63 Gökhan, Dk. 68 Atabek, Dk. 72 Alaaddin,  Dk. 81 Alaettin, Dk. 90 Veli (Hacettepe Spor)

 
İGC üyeleri yeni yılı 6 yıl sonra Balbay”la birlikte karşıladı
 
Menemen Ziraat Odası Delege Seçimlerini Tamamladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen Belediyesporlular Haydi Maça
Menemen Belediyesporlular Haydi Maça
Menemen'le deplasman güzel…0-2
Menemen'le deplasman güzel…0-2
Foça Genç Bayan Voleybol Takımı,  Yarı Final Grubuna Yükseldi
Foça Genç Bayan Voleybol Takımı, Yarı Final Grubuna Yükseldi
 Taşkın, kendi kendine hayal kurmuş”
Taşkın, kendi kendine hayal kurmuş”
Menemen evinde rahat etti : 2-0
Menemen evinde rahat etti : 2-0
Menemen bu sefer yapamadı: 3-1
Menemen bu sefer yapamadı: 3-1
Menemen bildiğiniz gibi: 1-1
Menemen bildiğiniz gibi: 1-1
Menemen Belediyespor 3 puan için sahada
Menemen Belediyespor 3 puan için sahada
Menemen deplasmanda güzel: 0-1
Menemen deplasmanda güzel: 0-1
Foça Belediyesi, Sporcu Gençlerin Yanında
Foça Belediyesi, Sporcu Gençlerin Yanında
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın