Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
23 Ekim 2015 Cuma - 08:00

Milletvekili Balbay; ?1 Kasım´da güneş batıdan doğacak?

1 Kasım´da yapılacak Genel Seçimler öncesinde Menemen´e bir ziyarette bulunan CHP İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Adayı Mustafa Balbay ile 2. Bölge Adayı Ali Kemal Elitaş, gazetemize de bir ziyaret gerçekleştirdi. Halkın artık aydınlık is

Milletvekili Balbay;  ?1 Kasım´da güneş batıdan doğacak?

 

1 Kasım´da yapılacak Genel Seçimler öncesinde Menemen´e bir ziyarette bulunan CHP İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Adayı Mustafa Balbay ile 2. Bölge Adayı Ali Kemal Elitaş, gazetemize de bir ziyaret gerçekleştirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Menemen´e gelen ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Mustafa Balbay,

 Ali Kemal Elitaş ve Atilla Sertel, sonrasında Perşembe pazarında vatandaşlarla buluştu.

Sonrasında gazetemize de bir ziyarette bulunan Mustafa Balbay, Ali Kemal Elitaş, CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak ve partililer burada Yazı İşleri Müdürümüz Erhan Özalp ile sohbet etti.

?Hep 2 çıta üzerini söylerler?

Toplumun parlamenter sistem istediğinin ortaya çıktığını ifade eden İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, ?400 istediler, 300 dediler şimdi 278 diyorlar. AK Parti´nin geleneğinde başaracağından 2 çıta üzerini söylemek var. Bu durumda 240 civarı sandalye alacaklar gibi görünüyor. Biz 150´yi geçiyoruz. MHP ve HDP de barajı geçecekler. 4 partili bir parlamento? diyerek 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.

?Seçimlerde 3 seçenek var?

AK Parti´de bir çözülme olduğunu ifade eden Balbay, ?AKP gibi iktidar için kurulmuş toplama partiler, ilk erozyonda tahmin edilenden daha fazla yıpranırlar. Geçmişte de böyle oldu. AKP yeniden allanıp pullanabilir. Yeni bir merkez arayış yaratmak isteyebilirler. Ya da 1970´lerin Ecevit´i gibi yeni bir umut olarak CHP görülebilir. Önümüzdeki 3 seçenek bu. Türk toplumu ana virajda hayır dedi. Şimdi Cumhurbaşkanı Erdoğan halkı zorluyor. Demokrasilerde halkı zorlamak yoktur? dedi.

?Servet düşmanı değiliz?

Yaptıkları çalışmaların toplum katında kabul gördüğünü belirten Balbay, ?Bunu sandığa aktarmak kaldı. Artık TÜSİAD gibi kitle örgütlerinin büyük çoğunluğu CHP´nin politikalarında ağırlık var. Biz alın terinin dostuyuz. Emeklinin ve emekçinin hakkının verilmesinin yanındayız. Fakat biz servet düşmanı da değiliz. Öyle umuyoruz ki güneş 1 Kasım´da İzmir´den batıdan doğacak? diye ifade etti.

?Menemen insanı toprağı gibi bereketli?

Menemen´in bitmeyen enerjisinin ve hareketliliğinin olduğunu söyleyen Balbay, ? Menemen adeta küçük bir Türkiye gibi. Memleketin her yerinden göç alan bir ilçemiz. Burada en çok dile getirdiğimiz, ?Kardeşe kardeş demeyen, yabancıya efendir der? atasözümüzdür. Menemen İzmir´in merkez ilçelerinden hemen sonra gelen büyük bir ilçemiz. Sokakta dolaşırken, vatandaşlarla konuşurken hepsinin bu ülkenin geleceği ile ilgili olduğunu görüyorum. Menemen toprağı gibi insanları da bereketli. Menemen her alanda girişimi ve gelişimi hak eden bir yer? dedi.

?CHP´yi bir adım daha ileri taşımak için çalışıyoruz?

Sonrasında söz alan İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Kemal Elitaş ise, ?Menemen´in evladı ile Türkiye´nin evladı Menemen´de önce insanı, önce birliği, önce Türkiye´yi anlatmaya geldik. 1 Kasım´da Türkiye´de halkın iktidarını kurmak için sizlerden oy istiyoruz dedik. Menemen´de sosyal demokrat iktidar. Menemen´de başarı zaten göz önünde. Menemen´de CHP´nin iktidarını bir adım daha ileriye taşımak için çalışıyoruz? dedi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ 

 
AŞURE GÜNÜ NEDEN ÖNEMLİDİR?
 
Askere Gideceklere Uyarı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Torbalı´da İZBAN heyecanı
Torbalı´da İZBAN heyecanı
Cumhuriyet Balosu İptal Edildi
Cumhuriyet Balosu İptal Edildi
UTAEM´de Uluslararası Eğitim
UTAEM´de Uluslararası Eğitim
Kocaoğlu Bergama´dan Seslendi:  ?Denizimizi, Toprağımızı, Havamızı Kirlettirmeyiz?
Kocaoğlu Bergama´dan Seslendi: ?Denizimizi, Toprağımızı, Havamızı Kirlettirmeyiz?
Astsubaylardan buruk kutlama
Astsubaylardan buruk kutlama
   VİETNAM DENİZCİLİK BAKANLIĞI HEYETİ ALİAĞA´DA
VİETNAM DENİZCİLİK BAKANLIĞI HEYETİ ALİAĞA´DA
Menemen´de çömlekçiliği dedem başlattı
Menemen´de çömlekçiliği dedem başlattı
Kentsel dönüşüm istiyoruz
Kentsel dönüşüm istiyoruz
İş Güvenliğinin Bugünü ve Yarını
İş Güvenliğinin Bugünü ve Yarını
Menemen´den Girit´e dostluk köprüsü
Menemen´den Girit´e dostluk köprüsü
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın