Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
5 Şubat 2016 Cuma - 08:00

Mutlu Eden Duyarlılık

Seferihisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve vatandaşların destekleriyle tamamlanan sokak hayvanları yuvasına mama desteği yardımı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Mama kampanyasını başlatan Dev Ajans ve kampanyaya katılan g

Mutlu Eden Duyarlılık

Mutlu Eden Duyarlılık

Seferihisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve vatandaşların destekleriyle tamamlanan sokak hayvanları yuvasına mama desteği yardımı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.  Mama kampanyasını başlatan Dev Ajans ve kampanyaya katılan gönüllüler, topladıkları yaklaşık 2 ton mama ve makarnayı,  mutlu yuvaya gelerek Belediye Başkanı Tunç Soyer ve belediye görevlilerine teslim etti.

 

Yaklaşık 20 dönüm arazi üzerine konuşlandırılan, köpekler, yavruları ve hasta olanlar için ayrılmış özel ayrı alanları olan, yaralı ve cerrahi sağaltıma muhtaç hayvanlar için bir de hastanenin bulunduğu Seferihisar İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Evi, Türkiye´deki en geniş kapsamlı sokak hayvanları yuvalarının önünde geliyor. Yaklaşık 1 milyon liraya mal olan yuvanın yapımına Seferihisar Belediyesi tarafından başlanmış, ardından Türkiye´nin Megastarı Tarkan tarafından başlatılan kampanyayla birlikte vatandaşların bağışlarıyla tamamlanmıştı.

 

Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi firması tarafından geçtiğimiz aralık ayında Facebook üzerinden başlatılan kampanya büyük ilgi gördü. 500´ün üzerinde kişinin katılımıyla gerçekleşen kampanyaya katılan sivil toplum örgütleri, üniversiteler, liseler ve yardımsever vatandaşlar tarafından yaklaşık 2 ton mama ve makarna toplandı. Toplanan yardımlar sokak hayvanları yuvasında düzenlenen organizasyonda teslim edildi. Organizasyona Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar Doğa ve Sokak Hayvanları Dostları Derneği (SEHAYDER) Başkanı Fevziye Özkan, Dev Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gölbey ve bağışçılar katıldı.

 

Kampanyaya destek veren tüm destekçilere teşekkür eden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yapmış olduğu konuşmasında; ?Biz bu işe başlamadan önce Seferihisar´da berbat bir barınak vardı. Bizim için utanç kaynağı idi. Bizde yeni bir yuva yapmaya karar verdik. Tabi ki Seferihisar Belediyesi´nin böyle bir yuvayı yapmaya tek başına gücü yetmezdi. Megastarımız Tarkan´ın büyük desteği ile bu kampanyayı başlattık. Buradan Tarkan´a bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Onun da bu yuvada emeği, katkısı çok büyük. Yaşadığımız günler maalesef ki insanların vicdanlarının köreldiği günler. Bu çağda insanlar, çocuklar ölüyor, öldürülüyor ama vicdanlar buna dur demiyor. Bugün burada yaptığımız iş sizlerdeki vicdanının göstergesi. Buradaki hayvanlar için taşın altına elinizi koyup yardım ediyorsunuz. Ve burada çocukları görmek büyük bir mutluluk. Çünkü hayvanlarla birlikte büyüyen çocuklar daha vicdanlı, daha ruh sağlığı yerinde bireyler olarak yetişiyor? diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Dev Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gölbey ise; Düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projesine 500´ün üzerinde kişi ilgi gösterdi. Burası tüm Türkiye´ye örnek olması gereken bir barınak. Burada gönüllülüğümüzün devam etmesi gerek. Çünkü Seferihisar Belediyesi böylesine güzel bir iş yaparken, bu dostları burada beslemek ve bakmak için verdiği mücadeleyi, sırtındaki yükü de unutmamak gerek. Sosyal medya üzerinden kampanyamızı devam ettireceğiz. Bir de bu dostların sahiplenilmesi için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Burada pet-shop´lardan alınıp 3 ay sonra sokağa atılmış bir sürü çok değerli can görüyoruz bunun için desteklerimizi sürdüreceğiz? diyerek sözlerini tamamladı.

 

Konuşmaların ardından yardımseverlerin desteği ile toplanan yaklaşık 2 ton mama ve makarna yuvaya teslim edildi.

 

Deniz GÜL

 

 
YENİ FOÇA, ARITMA TESİSİ YAPIMI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
 
Vatandaş istedi, Büyükşehir yapıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Baharın Müjdecisi
Baharın Müjdecisi
Menemen´de Yeşilçam Şarkıları
Menemen´de Yeşilçam Şarkıları
KÖPRÜ ŞART
KÖPRÜ ŞART
Emekliliği Kutladılar
Emekliliği Kutladılar
İzmir Kent Konseyi yeni yerinde
İzmir Kent Konseyi yeni yerinde
Bu model çok tuttu
Bu model çok tuttu
Modifiye Araçseverler Menemen´de Buluşuyor
Modifiye Araçseverler Menemen´de Buluşuyor
S. S. Kamyoncular Kooperatifi´nden Yardım
S. S. Kamyoncular Kooperatifi´nden Yardım
METRO DURAĞI İSTİYORUZ
METRO DURAĞI İSTİYORUZ
Eski Muhtara Veda
Eski Muhtara Veda
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın