Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
19 Eylül 2015 Cumartesi - 08:00

ONURSAL BAŞKAN TAHİR ŞAHİN´DEN KONGRE MÜJDESİ

2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele eden Menemen Belediyespor Kulübü, Olağan Genel Kurul Toplantısı ile yeni yönetimini belirledi. Kulübün Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, kongrede sarı lacivertli renklere gönül vermiş

ONURSAL BAŞKAN TAHİR ŞAHİN´DEN KONGRE MÜJDESİ

 

 Menemen Belediyespor Kulübü Tesislerinde düzenlenen kokteylin ardından gerçekleşen kongreye, 159 üyeden 115´i katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlatılan kongre öncesinde Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; Menemen Belediyespor Kulübü eski başkanlarına sarı lacivertli camiaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu. Eski Kulüp Başkanları Abdulah Üçyol, Murat Yüksel, Kamil Gedik, Muammer Aslan, İsmail Akıncı, Armağan Öktenoğlu ve Aydın Şahin´e teşekkür plaketlerini takdim eden Başkan Tahir Şahin´in Divan Başkanlığı´nı yürüttüğü kongrede, divan katipliklerine ise Hilmi Kurtoğlu ve Ali Yanar seçildi.

Yeni Yönetim 13 kişiden oluştu

Kulübün faaliyet raporu ve gelir-gider bütçesinin okunarak onaylanmasının ardından, 11 kişiden oluşan Kulüp Yönetiminin yeni dönemde 13 kişiden oluşması kararlaştırıldı. Açık oylamanın yapıldığı tek liste üzerinden gidilen seçimde, oy çokluğu ile 3 yıl süreyle görev yapacak yeni yönetim oluşturuldu. Yeni yönetimde şu isimler yer aldı; Aydın Şahin, Mustafa Sevinç, Nadir Şenel, Mustafa Uzunallı, Kazım Tekçe, Mesut Sencer, Fatih Yanar, Uysal Eren, Ünal Tanrıverdi, Zafer Körpe, Ufuk Anık, Ender Günbay, Ercan Dadacan.

 

Başkan ŞAHİN; ?Spor sınırları kaldıran bir dildir?

Menemen Belediyespor Kulübü genel kurul toplantısında konuşan Onursal Başkan Tahir Şahin, sporun sınırları kaldıran bir dil olduğunu söyleyerek, ?1999´da ilk Belediye Başkanlığı görevine geldiğimde, Kulübün anahtarı Kaymakamlıktaydı. Kulübümüz kapanma noktasına gelmişti. O günden bugüne çok büyük emeklerimiz ve emekleriniz var. Spor sınırları kaldıran bir dildir. Sporun altında kardeşlik, barış var. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz? dedi. 

 

Menemen Belediyespor´un şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Başkan Şahin, ?Eğer Play Off´tan elenmeseydik bu sene PTT lig de oynayacaktık. Belki bu sene yaparız. Elimizde iyi bir jenerasyon var. Daha 5-6 yıl elindeki futbolcu ile oynayabilecek bir takım var. Bundan yararlanmak lazım. Takviyelerle PTT ligde de şampiyon olabilirsin. Futbolda bunların hepsi var? dedi.

 

?Çocukları köprü altında oynamaktan kurtarıyoruz?

Menemen Belediyespor Kulübü´nün çok önemli tesislere sahip olduğuna dikkat çeken Başkan Tahir Şahin, 6 doğal ve 2 suni çim sahaya sahip Menemen´de spora desteklerinin devam edeceğini ifade ederek; ?Sporu çok seviyorum. Spora ve futbola katkı vermeye devam edeceğim. Çocuklara, Kulübün altyapısında hizmet etmek hoşuma gidiyor. Yarışmacı takımlardan öte, çocukları köprü altında oynamaktan kurtarıyoruz? diye konuştu.  

 

Menemen´e UEFA standartlarında stat?.

Menemen Şehir Stadında yeni bir düzenlemeye gidileceğini açıklayan Başkan Tahir Şahin, ilçesine UEFA standartlarında 13 bin kişilik stat yapılması için siyasilerden destek isteyerek şunları söyledi; ?İnşallah sahamızda 5 bin kişilik karşılıklı tribün projesini hayata geçireceğiz. Mimari proje bitti, statik proje çalışmaları yapılıyor. Bittiğinde de gelecek sezona yetişecek şekilde 4897 kişilik tribün projemiz hazır olacak ve başaracağız inşallah. Ama bu da yeterli değil. Biz bu yatırımı PTT lige çıkacağımızı düşündüğümüz için düşünüyoruz. Bizim esas hedefimiz şu olmalı; en az 13 bin kişilik UEFA standartlarında daha büyük bir futbol stadyumu. Bunun Yeri de Ulukent. Uluket´te mevcut sahamızın orada 23 dönüm Maliye Hazinesi´ne ait bir arazi var. Menemen Belediyesi olarak oraya futbol sahası yapılması için Milli Emlak´tan o araziyi istedik. Eğer Milli Emlak, Maliye Bakanlığı Menemen Belediyesine bu yeri tahsis etsin, iki yıl içerisinde oraya stat yaptıracağım. Şimdi burada siyasilerden yardım istiyorum. Hatta şartlı versinler, üç yıl içinde yapmazsam geri alsınlar. Bu ilçe büyüyor. Kuzeyin yıldızı. Benim değil, hepimizin eseri olacak. Yardım edin yapalım. Birlik beraberlik halinde yapılır bu işler. Bu Kulüp kimseye boğun eğmeden ilelebet kalsın, bu kulüp yürüsün, benim derdim bu. Umarım Menemen Belediyesporumuzu PTT lig ve ardından Süper Lig´de görürüz. Bir sözüm vardı, umarım Fenerbahçe´yi buraya getiririz.?

 

Menemen Belediyespor Kulübü´nün Olağan Genel Kurul Toplantısı, yeni yönetimin Kulübün Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi. 

Haber: Ali Rıza KEMER

 
Devlet Baba Yardım Elini Uzattı
 
GAZİLER GÜNÜ GURURLA KUTLANDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Menemen´de keyifler yerinde 3-1
Menemen´de keyifler yerinde 3-1
Menemen kupada Bodrum´la eşleşti
Menemen kupada Bodrum´la eşleşti
Menemen´den müthiş geri dönüş: 2-2
Menemen´den müthiş geri dönüş: 2-2
 Foça Soma Kardeşliği Yeşil Sahada
Foça Soma Kardeşliği Yeşil Sahada
Menemen kaldığı yerden
Menemen kaldığı yerden
TURNUVAYLA ANILDI
TURNUVAYLA ANILDI
FENERBAHÇE TIR´I MENEMEN´DE
FENERBAHÇE TIR´I MENEMEN´DE
Foça Belediyespor Sahaya İndi
Foça Belediyespor Sahaya İndi
DOSTLUK KAZANDI
DOSTLUK KAZANDI
Menemen´den tatsız prova: 0-1
Menemen´den tatsız prova: 0-1
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın