Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
17 Haziran 2021 Perşembe - 14:50

Özel Mavişehir Koleji Açıldı

Özel Mavişehir Koleji Açıldı

2021- 2022 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan ‘Özel Mavişehir Koleji’ açıldı.
29 Ekim Mahallesi Çanakkale Asfaltı üzerinde önümüzdeki eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan Özel Mavişehir Okulları törenle hizmete açıldı.
“Türkün Gücünü Her Alanda Dünyada Hissettireceklerdir”
cratosslot Açılış konuşması için kürsüye gelen Özel Mavişehir Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Hasan Doğan Özel “ Ülkelerin kalkınması ve gelecekte huzurlu mutlu bir ülke olmasını sağlayan temel faktör eğitimin niteliği ve kalitesidir. Bu düşünceden hareketle eğitim için özel hazırlanmış binamızda, çağın gerektirdiği modern teknolojiyi kullanılarak mutlu ve başarılı öğrenciler yetiştireceğiz. Ben ve arkadaşlarım eğitim sevdalısıyız. Ülkemize, bayrağımıza, ulusumuza yürekten sevgi ile bağlıyız. En büyük rehberimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Onun ışığı ile karanlıkları aydınlatmak, cehaletle mücadele etmek ülkemizin yarınlarını bilimle, sanatla edebiyatla, sportif başarılarla kurmak istiyoruz. Anneler, babalar evlatlarınızı sizlerden emanet alıyoruz. Bedenen ruhen sağlıklı, birikimli donamlı birer birey olarak yalnız ülkemiz için değil tüm dünya için bir değer olarak emaneti teslim edeceğiz. Öğrencilerimiz gelecekte dünya ile rekabet edecek ve Türkün gücünü her alanda dünyada hissettireceklerdir. Alanında uzman deneyimli öğretmen kadromuzla Türk Milli Eğitimin ilkelerinden ve felsefesinden ayrılmadan manevi değerler sahip öğrenciler yetiştireceğiz. Mavişehir okulları olarak; inandığımız değerler için yola çıktık. Sorumluluğumuz çok büyük. Ancak bu sorumluluğu yerine getirecek birikim, çalışma azmi, sınırsız sevgi dolu yüreğimiz var. Okulumuzun bugün açılışını yapıyoruz, dileğimiz kuşaklardan kuşaklara devam eden köklü ve sarsılmaz bir eğitim bir eğitim kurumu olmaktır. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi.
“Sevgiyi Kalbinde Yaşatmaktır”
Mavişehir Okullarını, bu güzel yaz akşamında açmanın mutluluğunun içerisinde olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Adına konuşma yapan Necmi Şahinoğlu “İstedik ki, size buradan merhaba diyelim, yeni eğitim yılımızın heyecanını size buradan aktaralım... Çünkü biliyoruz ki, kampüsümüz ne kadar muhteşem olsa da, Mavişehir Kolejli olmak sadece fizikken burada, bu kampüste olmak demek değildir. Mavişehir Kolejli olmak bu kampüsün ruhunu içinde hissetmek, bu okulun değerlerini başında taşımak, dünyanın neresinde olursa olsun, bu sevgiyi kalbinde yaşatmaktır. Bizler inanıyoruz ki okulumuz sadece İzmir’in değil ülkemizin de en önde gelen eğitim kurumlarından birisi olma özelliğini gösterecektir. Bu yolda hepimizin üzerine düşen önemli görevler vardır. Bugün gurur ve heyecanla, okulumuzda tüm öğrencilerimizin nice başarılara ulaşacaklarından eminiz ve onlarla kampüsümüzde kavuşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Mesleki kariyerlerinin bu aşamasında önemli bir başlangıç yaparak aramıza katılan öğretmenlerimiz de bulunmakta. Başta yönetici kadromuz olmak üzere onlarında, okulumuza büyük katkı sağlayacağına inanıyor ve kendilerine bir kez daha "Hoş geldiniz." diyoruz.” şeklinde ifade etti.
İlkeleri ve Devrimleriyle Yol Göstericimiz : ATATÜRK
Öğrencilere seslenerek konuşmasını sürdüren Şahinoğlu “Sevgili Öğrencilerimiz, 2020/2021 yılı tüm dünyayı tarihte benzeri az görülmüş bir pandemi ile sarstı ve etkileri hala yaşamımızın her alanını tehdit etmeye devam ediyor. Sağlıktan eğitime, ekonomiden siyasete günlük yaşantımızda bildiğimiz, alıştığımız, planladığımız her şey yeniden şekilleniyor. Büyük bir dönüşümden geçtiğimiz bu süreçteki belirsizlikler sizlerde kaygı ve endişe yaratmış olabilir. Bu farklılıklar nedeniyle eksik kalmış, gelecekle ilgili güvensiz hissetmiş olabilirsiniz. İşte tam bu noktada, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını, eksiğinizin değil sizden önceki nesillerden fazlalığınızın olduğunu hatırlatmak isterim size. Bu yıl yaşadığınız deneyimin, sizi hep bahsedilen o meşhur geleceğe nasıl da hazırladığını düşünmenizi, kaybettiklerinize üzülmeyi değil de aslında bu yıl kazandıklarınıza sevinmenizi dilerim. Çünkü ben, yaşadığımız bu olağanüstü dönemden sizlerin ne kadar olgunlaşarak geçtiğini biliyorum. Tüm dünyada bu sarsıntı yaşanır, ezberler bozulurken sizlerin aldığınız eğitim, sahip olduğunuz sağlam kişilik ve değerlerle bu süreçten güçlenerek ve büyüyerek çıkacağınıza eminim. Unutmayın, içinde bulunduğumuz bu eğitim kurumu, dönüşüme sadece ayak uydurarak değil öncülük ederek de eğitim hayatına emin adımlarla devam etmiştir ve sizlerle birlikte yoluna devam edecektir.
cratosslot Sizlere günümüzün gerekliliği olan uzaktan eğitim şartlarında verilebilecek en iyi eğitimi verebilmek için aylardır fedakârca çalışan güçlü akademik kadromuz, dünyadaki en gelişmiş eğitim platformunu okulumuza uyarlayarak akademik programımızı güçlendiren bölümlerimiz, tüm okul etkinliklerimizi yeniden düzenleyen ve sizleri bu sürece en iyi şekilde hazırlayan idarecilerimiz ve biz önümüzdeki eğitim yılına şartlar ne olursa olsun hazırız. Bize bu özgüveni veren tüm okul kadromuza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederiz.
Öğrencilerimizden ve velilerimizden alacağımız destek ve güvenle, Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlık yolunda, O'nun ilkelerine bağlı olarak aydın bireyler ve güçlü liderler yetiştirmeyi hedefleyen okulumuz, akademik mükemmeliyete dayalı eğitim anlayışıyla yoluna devam edecektir.
Gözlerinizin ışıltısı, seslerinizin neşesi ile dolacak güzel kampüsümüzde sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Hepinizi çok özledik.” dedi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, okul içerisinde tanırım gezisi yapıldı.
Haber Gökay ÖZALP
cratosslot

 
Şehit Kaymakam Kemal Bey Anıldı
 
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yeni Başkanını Seçti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Şehit Kaymakam Kemal Bey Anıldı
Şehit Kaymakam Kemal Bey Anıldı
KIZILAYDAN VEKALETLE KURBAN KESİM KAMPANYASI
KIZILAYDAN VEKALETLE KURBAN KESİM KAMPANYASI
Elitaş’a Ziyaret
Elitaş’a Ziyaret
Türk Kızılay’ı 153 yaşında
Türk Kızılay’ı 153 yaşında
İki Grup Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü
İki Grup Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü
‘Yoğun Servis Denetimi’ Yapıldı
‘Yoğun Servis Denetimi’ Yapıldı
Tahir Şahin Memleket Partisi’ne Katılma Sürecini Anlattı
Tahir Şahin Memleket Partisi’ne Katılma Sürecini Anlattı
Ayten Cengiz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Atölyeleri Açıldı
Ayten Cengiz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Atölyeleri Açıldı
Menemen’de eTwinning Rüzgrı
Menemen’de eTwinning Rüzgrı
Erol Tarakçıoğlu Ortaokulu eTwinning Rüzgarı
Erol Tarakçıoğlu Ortaokulu eTwinning Rüzgarı
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın