Menemen'in Sesi
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’A TBB’DE ÖNEMLİ GÖREV!
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
PEHLİVAN’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
Kitap kafelerin sayısı 10’a çıkacak
BİR YILDIZ KAYMIŞ
BİR YILDIZ KAYMIŞ
4 Eylül 2015 Cuma - 08:00

İlçe Spor Kurulu toplandı

2015-2016 Futbol Sezonunun başlamasına az bir süre kala ilçede gerçekleştirilecek spor müsabakalarında alınacak önlemler ve karşılaşmaların oynanacağı saha ve statlardaki eksiklikler İlçe Spor Güvenlik Kurulu´nda masaya yatırıldı. K

İlçe Spor Kurulu toplandı

2015-2016 Futbol Sezonunun başlamasına az bir süre kala ilçede gerçekleştirilecek spor müsabakalarında alınacak önlemler ve karşılaşmaların oynanacağı saha ve statlardaki eksiklikler İlçe Spor Güvenlik Kurulu´nda masaya yatırıldı.

Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri´nde yapılan toplantıya Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit, Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Şenel, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Atay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erol Şimşek, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Özlem Günay Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülnasır Şimşek, Menemen Belediyespor Kulüp Müdürü İrfan Ağırbaş, Menemen Belediyespor Altyapı Sorumlusu Fatih Yanar ve diğer üyeler katıldı.

Emniyet Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve diğer kurumlarca ilçede spor müsabakası yapılacak olan stat ve sahalarda yapılan incelemeler Kurul Başkanı Kaymakam Gülihsan Yiğit´e sunuldu.

Yapılan incelemelerde bu sezen Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Menemen Belediyespor´un maçlarını oynayacağı Menemen Şehir Stadında bulunan eksiklikler 26 maddede sıralandı.

İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yangın için alınacak önlemleri içeren dosya okutuldu.

?Beleş tepe´ trafiği tehlikeye atıyor

Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen bazı sorunlar kulüp yetkililerine iletildi. Özellikle yeni açılan Şehit Kubilay araç üstgeçidinin Menemen´den İzmir istikametine giden kısmının maçı izlemek isteyenler için adeta ?Beleş tepeye´ dönüştüğü ifade edilerek, buradaki vatandaşları trafiği tehlikeye attığı ve bu konuda yetkili kurumlarca önlem alınması gerektiği bildirildi.

Ayrıca Emniyet Müdürlüğü tarafından, stada kamera sistemi kurulmasının önemi kulüp yetkililerine iletildi.

?Menemen Stadı yenilenecek?

Kurulda söz olan Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Şenel, eksiklikler konusunda çalışmaların devam ettiğini ve 26 maddenin bir kısmının tamamlandığı, geri kalan büyük bir bölümünün ise 1 ay içerisinde tamamlanacağı bilgisini verdi. Burada bir müjdeli haber de veren Şenel, ?Belediye Başkanımız Tahir Şahin tarafından Menemen Şehir Stadyumunun yenilenmesi için bazı projeler hazırlanıyor. Portatif tribünler kaldırılarak yerine 5 bin kişilik betonarme tribünler yapılacak. Kısa süre içerisinde proje aşaması tamamlanarak ihaleye çıkılacak. Bir sonraki sezona yetiştirmeyi planlıyoruz? dedi.

Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit ise gerekli eksiklerin tamamlanacağına inandığını ifade ederek yeni sezonda Menemen Belediyespor´a başarılar diledi.

İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı sonrasında kurul üyeleri Menemen şehir Stadına gelerek burada da incelemelerde bulundu.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

 

 
Foça´da 124 Suriyeli Kaçak Yakalandı
 
İzmir´de 8 bin 500 yıllık tarihe yoğun ilgi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
HALKA SEÇİMİ SORDUK?
HALKA SEÇİMİ SORDUK?
Şanlı Tarihimizi Kutladık  ?BU ZAFER HEPİMİZİN?
Şanlı Tarihimizi Kutladık ?BU ZAFER HEPİMİZİN?
Adliye´de Hizmet Ödülü
Adliye´de Hizmet Ödülü
Foça´da Mesaj Savaşları
Foça´da Mesaj Savaşları
ALT GEÇİT İYİ OLDU AMA...
ALT GEÇİT İYİ OLDU AMA...
Mevsimlik Tarım İşçilerine İyileştirme
Mevsimlik Tarım İşçilerine İyileştirme
İZMİR´İN KALBİ MENEMEN´DE ATACAK
İZMİR´İN KALBİ MENEMEN´DE ATACAK
Uyan Türkiye
Uyan Türkiye
?Vatan size minnettar?
?Vatan size minnettar?
?Kirli oyun´ bozulacak
?Kirli oyun´ bozulacak
Menemen'in Sesi Gazetesine Reklam Ver
Yazarlar Spor Güncel Siyaset Video Galeri Foto Galeri Tümü
Haber içeriklerimiz kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, kanuna aykırı izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
Menemen'in Sesi
© Copyright 2020 Kanatlı Ajans Yayın ve Gazetecilik Tic. Ltd. Şti.
Künye| Bize Ulaşın